Takoví jsme byli 1 přehled
Júki Obata
Takoví jsme byli série
1. díl >
Manga o prvních láskách a složitém hledání sebe sama. Plachá Nana nastupuje na střední školu s nadějí, že si najde přátele – a možná i první lásku. Její pozornost upoutá místní idol Jano, kolem nějž se točí celý středoškolský život, Nana ho však na rozdíl od ostatních dívek nesnáší pro jeho zlomyslnou povahu. To se však brzy zlomí a oba se nečekaně sblíží. V jeho minulosti se totiž skrývají bolestná tajemství. Stanou se překážkou pro jejich vztah, nebo je dokážou překonat? Leží před nimi dlouhá cesta, na níž se o sobě dozvědí řadu nečekaného...... celý text
Literatura světová Komiksy Dívčí romány
Vydáno: 2023 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
We Were There, Vol. 1, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Takoví jsme byli 1. Přihlašte se a napište ho.
Tak to bylo tak sladký a sluníčkový, až jsem si ke čtení (nebe bez mráčku) musela k tomu kafi přinést něco sladkýho. Když už, tak pořádně!
Jelikož se příběh odehrává na střední, tak je kniha primárně pro čtenáře podobného věku. Berte to asi tak, že mám pro tohle období slabost (v holčičí třídě jsem vážně něco podobného sama zažít nemohla) a užívám si všechny pod jednou podmínkou: má to hlavu a patu. A že tenhle to měl! Sice možná v dost aspektech lehce klišojdní, ale na druhou stranu to bylo podáno strašně moc hezky.
Ale pokud bych měla něco chválit skoro až do nebe (ano, na koukání na tuhle část světa mám stejnou slabost jako naši hlavní hrdinové a to jsem už velká holka), tak by to byla kresba. Bavil mě ten přístup k ní a jak byla jiná. Kdo četl, ví, jak to myslím. Fakt jako jo :)
Mám za sebou první díl nové série, se kterým jsem moc spokojená. Tohle jsem si fakt moc užila. Prostě když je něco dobře provedený, je jedno, že jste v očích ostatních na to možná moc starý. Ale pointa je v tom, že Takoví jsme byli je dobře napsané. Že na to nikdo nekašlal a nejel jenom na půl plynu jenom proto, že "mladý sežerou všechno". Super a palec nahoru :)
Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)
23.04.2023
Kniha Takoví jsme byli 1 v seznamech
2023 | Takoví jsme byli 1 |
2023 | Takoví jsme byli 2 |
2023 | Takoví jsme byli 3 |
2024 | Takoví jsme byli 4 |
2024 | Takoví jsme byli 5 |
Tato manga nebyla špatná,ale místa mě vadilo,že se tam motá tolik osob,že jsem se v tom ztrácela,ale jinak ,jako příběh to bylo moc pěkné.Mám připravený další díl, tak uvidíme,jak se to bude dál vyvíjet.