Taladin přehled
Pamela Kavanagh
Karin tráví prázdniny u své sestry Leonie na farmě ve Falcondale. Všechno začne báječně: celé dny tráví v sedle, stará se o nádherné koně a najde si tam i kamaráda. Falcondale však skrývá jakési tajemství. Karin slyší vyprávět záhadné pověsti, spatří podivné věci, za tajemných okolností zmizí kůň. A dochází tam k ještě mnoha dalším zlověstným a nevysvětlitelným událostem. Má to všechno na svědomí Taladin - přízrak, o kterém se říká, že přináší neštěstí? Nebo je to něco ještě mnohem nebezpečnějšího?... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2005 , StabenfeldtOriginální název:
Taladin, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taladin. Přihlašte se a napište ho.
Jediná knížka z Pony Clubu, kterou si pamatuju. Krátké, chytlavé, a protože tehdy jsem ji měla půjčenou, teď po letech jsem si ji koupila.
Pěkná oddechova knížka.:) Bude spíš pro děti, ale mně na chvíli pomohla zapomenout na blížící se zkouskove. A kun Mily mi byl sympatický:)
Kniha Taladin v seznamech
Kniha mého dětství, ještě z dob Pony Clubu. Vrátila jsem se k ní skrz čtenářskou výzvu. Příběh hezky plyne a tématika koní je taky supr.
Teď s odstupem času vidím, jak je příběh naivní. Nicméně to nemění nic na faktu, že v době, kdy jsem byla cílovka, patřila k mým oblíbeným. 4*