Tam na hrázi u rybníka přehled

Tam na hrázi u rybníka
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443140/bmid_tam-na-hrazi-u-rybnika-eeW-443140.jpg 5 25 25

Tam na hrázi u rybníka / čtení obrázků pro nejmenší děti / vybral a namaloval Antonín Pospíšil. 3. vyd. Praha : Státní nakladatelství dětské knihy, 1964 Pro děti od 3 let. Leporelo.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tam na hrázi u rybníka. Přihlašte se a napište ho.

MinaHawke
16.09.2022 5 z 5

Moc hezká knížka pro děti.

Jadla
14.12.2021 5 z 5

Nádherná. Moc hezké, úměrné ilustrace, žádná přeslazená kýčovina. Verše jsou dobře volené pro nejmenší děti, rytmické, rýmované, zachycují to, co se děti mají od malička učit, první počítání, zvířata, lidé, příroda. Smysluplné je i opakování motivů. Nejde vždy doslova o obsah, ale o to, že se dítě prostřednictvím známých okolností (třeba krmení kaší) seznamuje s počítáním, může ukazovat na prstech a cvičit motoriku, opakující se schéma umožní si snáze fixovat a procvičit paměť. Při dalším čtení si dítě už vybaví a může zkoušet říkat s rodičem.
S dětmi čtu hodně, staré, nové, přeložené, domácí, co se dá a popravdě současná produkce pro děti hodně pokulhává. Některé veršovánky nemají ani uvedeného autora a při čtení mě napadá hned několik důvodů...

cycle-ball
21.05.2021 5 z 5

Legenda legend nejlegendárnější. Kde ty loňské sněhy jsou.

Kniha Tam na hrázi u rybníka v seznamech

leporela leporela SNDK

Autoři knihy