Tančím s láskou přehled

Tančím s láskou
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487704/bmid_tancim-s-laskou-Xe0-487704.jpg 5 37 37

Životopis úspěšného tanečníka. Dominik Vodička je tanečník, který získal titul Krále tanečního parketu ve StarDance, a zároveň držitel nejprestižnějšího českého divadelního ocenění Thálie. Jaká byla cesta, která ho k těmto úspěchům dovedla? Ponořte se společně s Dominikem do jeho vzpomínek, prožijte s ním soutěže, dřinu v tanečních sálech a na konzervatoři, ale i první lásky a zklamání. Nakoukněte do zákulisí divadel i soutěže StarDance. A zjistěte, že ačkoli tančit perfektně je velkou devízou, nejdůležitější je tančit s láskou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tančím s láskou. Přihlašte se a napište ho.

daja51
31.01.2025 5 z 5

Velmi čtivý příběh o chlapci, který rád tancoval - DOPORUČUJI !

Ada0004
28.01.2025 5 z 5

Jak je již níže psáno, kniha je velice poutavě psaná, čtivá, napínavá. Jsem moc ráda, že jsem se mohla tolik dozvědět o pro mne zcela neznámém světě. Smekám před vytrvalostí, pracovitostí, houževnatostí, zodpovědností Dominika a to již od tak raného věku a takové oddanosti, podpory a nasazení jeho rodičů. Byla jsem překvapená jak těžký je život tanečníků - jistě se týká též mnoha sportů - vyjadřuji tímto všem šikovným, odhodlaným a vytrvalým dušičkám a jejich rodinám veliký a pokorný dík, že nám přináší do našich životů tolik světla a radosti!

vavria01
28.01.2025 5 z 5

Velmi upřímné a strhující vyprávění jednoho z (minimálně v českém prostředí) nejtalentovanějších tanečníků současnosti. Dominikovi nejde upřít opravdová vášeň pro to, co dělá (nejen tanec jako takový, ale jeho popularizace mezi laiky) a je mi velmi sympatické, že je náročný sám k sobě a spoustu situací podává "bez filtru". Klobouk dolů!

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022

Kniha Tančím s láskou v seznamech

v Mé knihovně36x

Autoři knihy