Tanec s koňmi přehled

Tanec s koňmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263208/bmid_tanec-s-konmi-G9F-263208.jpg 5 12 12

Druhé vydání úspěšného bestseleru, který byl přeložen do řady jazyků. Autor je vyznavačem zcela nového přístupu ke koním, který vychází ze staletých tradic. Prosazuje práci s koněm založenou na důvěře a harmonii dosažených pomocí řeči těla, které kůň rozumí. Jeho systém výcviku je postavený na přirozených vlastnostech koní žijících ve volnosti a je vhodný pro všechny typy koní. Dokazuje, že dominance bez trestání a shromážděné ježdění na volné otěži jsou jen zdánlivé protiklady a v praxi jsou možné. Ve všech fázích výcviku staví do popředí fyzické i psychické zdraví koně.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tanec s koňmi. Přihlašte se a napište ho.

Evca77
22.12.2022 4 z 5

Opět trochu jiný pohled na to, jak se dá s koněm pracovat, bez násilí a donucovacich prostředků. Kniha je plná fotografií, jednotlivé cviky však nejsou úplně dopodrobna popsány a tak je potřeba pokud podle ní chcete pracovat zapojit vlastní kreativitu. A o to asi vlastně jde.

alcaaja
30.04.2016 5 z 5

velmi dobre zpracovana kniha doplnena obrazky tak ze i mladsi populace je schopna toto pochopit

Kajda
29.08.2013

Tato kinha je jednou z nejlepších knih co jsem zatím četla. Jeho metody jsou netradiční, ale očividně fungují :)

Kniha Tanec s koňmi v seznamech

koně

2004  97%Poznej svého koně