Tanec s koňmi přehled
Klaus Ferdinand Hempfling
Druhé vydání úspěšného bestseleru, který byl přeložen do řady jazyků. Autor je vyznavačem zcela nového přístupu ke koním, který vychází ze staletých tradic. Prosazuje práci s koněm založenou na důvěře a harmonii dosažených pomocí řeči těla, které kůň rozumí. Jeho systém výcviku je postavený na přirozených vlastnostech koní žijících ve volnosti a je vhodný pro všechny typy koní. Dokazuje, že dominance bez trestání a shromážděné ježdění na volné otěži jsou jen zdánlivé protiklady a v praxi jsou možné. Ve všech fázích výcviku staví do popředí fyzické i psychické zdraví koně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tanec s koňmi. Přihlašte se a napište ho.
velmi dobre zpracovana kniha doplnena obrazky tak ze i mladsi populace je schopna toto pochopit
Tato kinha je jednou z nejlepších knih co jsem zatím četla. Jeho metody jsou netradiční, ale očividně fungují :)
Kniha Tanec s koňmi v seznamech
2004 | Poznej svého koně |
2015 | Tanec s koňmi |
2013 | Ne ty hledáš koně, kůň hledá tebe |
2014 | Poselství koní |
Opět trochu jiný pohled na to, jak se dá s koněm pracovat, bez násilí a donucovacich prostředků. Kniha je plná fotografií, jednotlivé cviky však nejsou úplně dopodrobna popsány a tak je potřeba pokud podle ní chcete pracovat zapojit vlastní kreativitu. A o to asi vlastně jde.