Tarot andělské moudrosti přehled
Radleigh Valentine
Tarot andělské moudrosti nabízí pozitivní a zároveň účinný způsob, jak získat vedení a odpovědi, které hledáte! Tento bohatě ilustrovaný a symbolikou nabitý tarotový balíček čerpá z moudrosti a síly archandělů, aby vám pomohl promlouvat s vaším vyšším já. Naleznete zde povzbuzující výklad poselství a obrazů tarotu, včetně rozmanitých, současných vyobrazení klasických postav. Autor u nás nejprodávanějších vykládacích karet Andělské rady Radleigh Valentine uvádí na každé kartě jedinečné prvky, které usnadňují její používání, a zároveň vychází z dlouhé historie tarotu, aby dodal každému výkladu hloubku.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2023 , SynergieOriginální název:
Angel Wisdom Tarot, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tarot andělské moudrosti. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Tarot andělské moudrosti v seznamech
2015 | Andělské tarotové karty |
2013 | Andělské tarotové karty |
2016 | Andělské rady |
2014 | Tarot archandělů |
2017 | Tarot andělů strážných |
Jedny z karet, kde popisky u klasického tarotu opravdu sednou a dají nám nový, podle autora, modernější, pohled na tarot. Více do dnešního světa.
S tím lze souhlasit, navíc s pár slovy na každé kartě je výklad ihned srozumitelnýa ponoukne i intuici a okamžité myšlenky k tomu se dobrat dobrých odpovědí na naše otázky.