Taryho svět přehled
Martin Jaroš , Taras Povoroznyk
Životní salta krále YouTubu. V Taryho životě se v posledních letech odehrála spousta přemetů a salt, ale s těmi si jako správný parkourista uměl vždycky poradit. Stačilo několik vychytaných triků a ocitl se zpátky na vrcholu. Jakým výzvám musel v poslední době čelit a jak ho změnily? Kam ho zavedlo jeho podnikání? A jaké to je, stát se poprvé otcem? Tary má tentokrát v plánu prásknout na sebe úplně všechno a prozradit ty nejlepší triky, jak se stát úspěšným youtuberem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taryho svět. Přihlašte se a napište ho.
Nedávno jsem v našem knihkupectví našel knihu o vlakových brzdách a jejich údržbě. Rozhodně mi to přišlo zajímavější než tento skvost z pera amorálního exota který udělá cokoliv, jen aby si ho vůbec někdo všiml(fakt mi nepřijde ok medializovat svůj rodinný život včetně fotek z porodnice - je ale otázkou jestli je větší blb ten kdo to dělá nebo ten kdo je ochoten si to koupit)
Tuto "knihu" bych zařadil do své osobní oblíbené kategorie - "kniha rovnou do kamen".
Knižní novinky (10. týden)
07.03.2021
Kniha Taryho svět v seznamech
Musím říci, že přečíst ukázku mi dokonale stačilo.
Číst jak někdo baziruje na pořádku, jen pokud to není na něm. O drbání na řiti, smrděni na záchodě, kde partnerka (která zveřejnila vidělo sracího přítele) zavírá, aby nebyl vidět.
Infantilní Taryho: Taky když je to lepší, nechat věci na podlaze než mokré v tašce a smajlici.
No neříkám svého kupce si to najde, ale tuhle knihu nechám jít svou cestou.