Tarzanov syn přehled

Tarzanov syn
https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83761/tarzanov-syn-83761.jpg 4 136 136

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tarzanov syn. Přihlašte se a napište ho.

Hradčiatko
15.01.2025 5 z 5

Ďalšia časť skladačky, ktorú som hltala a čítala opakovane. Bolo tam toho toľko, čo ma ako dospievajúcu slečnu oslovilo a fandila som Maryam (ak sa nemýlim po tých 25 rokoch v mene). To ponorenie sa do nádherného dobrodružstva, ktoré nie je vždy perfektné, ale prináša aj bolesť, straty a smrť, ma bude sprevádzať podvedome stále. Veľmi sa mi zakorenila tá séria knižiek v hlave a asi si to človek ani neuvedomuje v tej rannej puberte, kedy srdce po práve takom chvení a snívaní túžilo. Krásne čítanie, pre chlapcov aj dievčatá!

špulo
06.02.2022 5 z 5

V detstve bola toto moja posledná Tarzanovka, ku ktorej som sa dostal. Neskôr som čítal ešte jednu, ale o tom potom. Ako prvé tri, aj toto som si naplno užíval a viac krát. A ako aj tie predtým, má to svoje chyby a nedokonalosti. Kto by to však vtedy riešil?! Dôležitý bol dej a predstavy, ktoré vyvolával. V tomto tieto knihy fungovali perfektne. Dnes by som tomu vytkol najmä... Aaaaale, nebudem si to predsa kaziť. Plny počet.

Meda77
25.11.2021 5 z 5

Čtverka stejně kvalitní četby.Pochybuji,že byste skončili se třetím dílem, takže fofr,ať můžete jít dál. Poctivá 5.

Kniha Tarzanov syn v seznamech

v Mé knihovně160x