Tatínek se vyplatí přehled
František Nepil
Čí zásluhou přichází člověk na svět? Jaké vady a přednosti mají maminka, tatínek, sourozenci, babička a děda? A k čemu je vůbec dobrá rodina? To všechno jsou otázky, na které děti najdou odpovědi v této humorné knížce plné pěkných ilustrací Marie Tiché.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tatínek se vyplatí. Přihlašte se a napište ho.
"Na oslavování je nejvhodnější tatínek, protože maminka při narození miminka nebývá zpravidla doma" ... dál už jsem neměla číst synkovi nahlas, tatínek se krčil nos a kroutil očima, zvláště po tom co : " Tatínek koupí mamince za narození miminka dárek". ... Príma oddechová knížka a vlastně máte pocit, že máte v rodině nainstalovanou štěnici a ne jednu. :-)
"Dědeček má tolik vrásek, že jsem se ho jednou ptal, jestli nechodil do třídy s Janem Žižkou nebo s Přemyslem Oráčem. Řekl mi, že do třídy ne. Oni prý chodili do béčka." :-D
Kniha Tatínek se vyplatí v seznamech
2001 | Já Baryk |
1986 | Kolik je na světě krás |
1987 | Pět báječných strýčků |
1983 | Dobré a ještě lepší jitro |
2007 | Střevíce z lýčí |
Krátká vtipná kniha, která pobaví dítko i rodče. Události života jsou zde podány s humorem. Krásně je rozebrána zásluha na narození potomka a jakou roli má který člen v rodině. Stejně tak jsou popsány výhody/nevýhody bydlení v Praze/městě/vesnici/samotě. Doporučuji k zakoupení, protože se sama ke knize ráda vracím.