Tátou každý den přehled

Tátou každý den
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529418/bmid_tatou-kazdy-den-65d61ab6f07e5.png 5 7 7

Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kterou mají muži povinnost brát vážně. Ne každý se však pro tuto roli narodil a i ten, který ano občas potřebuje načerpat trochu inspirace a získat nad situací nadhled. Od autora bestsellerů Ryana Holidaye, který je sám otcem dvou dětí, pomůže tato kniha starým i novým tatínkům najít inspiraci a rady pro každodenní práci, kterou je otcovství. Kromě psychologických výzkumů čerpá také z citátů z historie, popkultury a literatury od Sókrata přes Martina Luthera Kinga mladšího až po Jerryho Seinfelda. Zjistěte, jak se stát nejen tátou, ale i skutečným vzorem pro své děti. Protože otcovství není jen role, je to závazek, který si zaslouží vaše nejlepší úsilí. Být tátou je výzva, která za to rozhodně stojí.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Audiolibrix
Originální název:

Daily Dad


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tátou každý den. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Lessana
31.07.2024 4 z 5

Určite výborný nápad, ako každý deň pripomenúť rodičom, nielen otcom, čo je v skutočnosti pri výchove ratolestí dôležité. Je totiž často ľahké na to zabudnúť, najmä pri únave, množstve povinností, každodenných starostí, kariére, zaužívaných zvykoch a podobne. Miestami mi prekážali populistické príklady celebrít a ich rozhodnutí v súvislosti s ich deťmi, no ale... keď to na niekoho zaberie, prečo nie?
Vždy mi však pri takýchto knihách napadne - to naozaj potrebujeme pripomínať elementárne? Čo sa to s nami ako ľuďmi stalo (že to nevieme sami od seba)?
Na druhej strane, keď si spomeniem na výchovu mojich rodičov alebo starých rodičov, pri mnohých autorových radách som si povzdychla, že by im to pred rokmi prišlo veľmi vhod. A nám, ich deťom či vnúčatám tiež :).


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tátou každý den v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x