Technologie masného průmyslu 1. díl přehled
Václav Klofát , kolektiv autorů
První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konzerv. Vyprac. Hl. správa masného a rybného prům. za spoluúčasti techniků z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně ; Předmluva.: Václav Klofát... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie masného průmyslu 1. díl. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie masného průmyslu 1. díl v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)