Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob přehled

Nehodnoceno
Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/254402/mid_technologie-potravin-prehled-tradic-254402.jpg 0 0 0

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vyšla jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie potravin Přehled tradičních potravinářských výrob v seznamech

v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x

Autoři knihy