Technologie připravy pokrmů 2 přehled
Eduard Brhlík , Juraj Romaňuk
nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů série
< 2. díl
Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět. Část druhá, zaměřená na přípravu konkrétních pokrmů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , MerkurOriginální název:
Učebnice pro kuchaře a číšníky
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie připravy pokrmů 2. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie připravy pokrmů 2 v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |