Technologie připravy pokrmů 2 přehled

nehodnoceno
Technologie připravy pokrmů 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145422/technologie-pripravy-pokrmu-2-Dkq-145422.jpg 0 0 0

Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět. Část druhá, zaměřená na přípravu konkrétních pokrmů.

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Merkur
Originální název:

Učebnice pro kuchaře a číšníky


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie připravy pokrmů 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie připravy pokrmů 2 v seznamech

v Právě čtených1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Autoři knihy

Eduard Brhlík
slovenská
Juraj Romaňuk
slovenská