Holubí krev přehled
Dennis Jürgensen
Teitová a Lehmann série
< 2. díl
Od chvíle, kdy se Lykke Teitová s Rudi Lehmannem skvěle osvědčili, když vyřešili zamotaný případ muže zakopaného v písku na dně moře mezi Dánskem a Německem, uplynulo jen pár měsíců. Nyní je ve svém domě v severním Německu brutálně zavražděna stará paní a Lehmannův šéf požádá o spolupráci dánskou policii. Lykke Teitovou stále pronásledují okolnosti smrti její dcerky Gry, kterou před pěti lety zabil bojový pes. A tak je pro ni odjezd do Německa vítanou příležitostí uniknout od minulosti a od svého bývalého manžela Thomase. Setkání Lykke a Rudiho je veselé, na rozdíl od rozvíjejícího se případu, který je čím dál tragičtější. V odlehlém domě v lese u Lübecku je nalezena další podobně zavražděná oběť, která tentokrát Rudiho zasáhne nečekaně osobně. A to vrah ještě neskončil a plánuje vykonat další akty pomsty... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , VendetaOriginální název:
Bloddue, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holubí krev. Přihlašte se a napište ho.
Sympatická dvojice detektivů řeší svůj druhý společný případ. rozjezd knihy byl takový pomalejší, ale postupem času dostává tempo až do dramatického konce. Není to špatná kniha, ale první případ mě bavil o malinko víc... Jsem zvědavý, zda přijde nějaké další pokračování :)
První polovina zajímavá, ale s druhou půlkou už jsem měla problém. Přišlo mi to utahané a už jsem se těšila, až to budu mít za sebou.
Příběh mateřídoušky, Pán hory a další knižní novinky (8. týden)
18.02.2024
Kniha Holubí krev v seznamech
Velice napínavý a nepředvídatelný děj.Skvela dvojice vyšetřovatelů,která se perfektně doplňuje.