Tělo orchideje přehled
René Lodge Brabazon Raymond
Tělo orchideje je volným pokračováním legendárního Cheseova románu Žádné orchideje pro slečnu Blandishovou. Carol Blandishová, krásná dcera slečny Blandishové a psychopatického vraha, je umístěna v psychiatrické léčebně. Je dědičkou milionu dolarů a aby mohla peníze získat, musí uprchnout a zůstat na svobodě celých čtrnáct dní. Po útěku z léčebny však Carol zjišťuje, že existuje mnoho lidí, kteří mjí zájem o její peníze či krásné tělo. Ti však brzy poznají její druhou, nebezpečnou stránku, o níž Carol sama nemá ani tušení. Přes její silnou vůli začít nový život se svou láskou je vtažena do vražedné hry na schovávanou, plné násilí a náhlé smrti...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1998 , AmetystOriginální název:
The flesh of the orchid, 1948
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tělo orchideje. Přihlašte se a napište ho.
Niežeby tam neboli napínavé pasáže, ale celkove je to hlúpučké, naivné a skôr by sa to uchytilo ako encyklopédia všetkých náhod a nepravdepodobností. Alebo ako kreslený komiks, tam stačí pútavosť a akcia a nevadia prehrešky proti zdravému rozumu.
Tohoto autora mám velmi ráda,nikdy nesklame.Tato kniha je naprosto senzační,kdyby to šlo dala bych 6x hvězdiček.
Kniha Tělo orchideje v seznamech
1975 | Chytit tygra za ocas |
1975 | Pracka v láhvi |
1977 | Třikrát ve slepé uličce |
1994 | Piksla červů |
1997 | Dvojitý pohřeb |
Vynikající volné pokračování románu Žádné orchideje pro slečnu Blandishovou.