Temná krása přehled

Temná krása
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462626/bmid_temna-krasa-a2V-462626.jpg 4 1222 1222

Lia síce prežila zajatie vo Vende, no teraz sa musí vyrovnať s ešte väčším problémom. Hrozí totiž, že príde k zničeniu jej kráľovstva, a iba ona to môže zastaviť. Lia sa tak musí stať tou, ktorou nikdy nechcela byť – Prvou dcérou Morrighanu –, odhaliť zradcov a potrestať ich, prekonať nepredstaviteľné prekážky a konečne prijať to, kým skutočne je. A aby toho nebolo málo, Rafe, jej milovaný princ, sa musí ujať trónu a zdá sa, že u neho Lia už nie je na prvom mieste. Osud všetkých kráľovstiev teraz závisí len od nej!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Beauty of Darkness, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temná krása. Přihlašte se a napište ho.

Monybook
06.12.2024 5 z 5

Celá trilogie je poutavá a moc mě bavila, ale konec mě zklamal. Na finální bitvu se čekalo dlouho a během chvíle byla odbytá...Celou dobu jsem se těšila, až si k sobě hlavní hrdinové najdou cestu a vše shrnuto v jednom ostavci....

jancapen
26.11.2024 2 z 5

(SPOILER) První a druhý díl mě bavil, ale třetí díl mě bohužel zklamal. Úplně se pro mě vytratilo napětí a čekání na závěrečnou bitvu bylo nekonečné, až jsem si i myslela, že už knížku odložím. Ještě ale zkusím dát autorce šanci s tou druhou sérií, kterou jsem ještě nečetla..

Járinečka
08.08.2024 4 z 5

Tahle kniha byla také dobrá, akorát bych řekla, že byla asi nejslabší z té celé série, ale dej byl velice zajímavý a nikdy jsem nečekala to, co následovalo. Také se mi líbilo to že si obě Hlavní hrdinky vybraly s kým budou sdílet život.

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2018

Lehké věci jsou pro chlapi jako já. Ty těžké zůstávají na králích. - Sven Haverstrom

„Je to žal. Je to strach. Je to touha. Chvíle, kdy poznání narosou křídla.“

Kniha Temná krása v seznamech