Temná věž 8: Pistolník 3: Bitva v Tullu přehled

Temná věž 8: Pistolník 3: Bitva v Tullu
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452465/bmid_temna-vez-8-pistolnik-3-bitva-v-tul-KhW-452465.jpg 5 37 37

Roland dál pátrá po muži v černém. A při tom pátrání narazí na Tull, poslední baštu civilizace. Město plné písku, trav a zoufalství… a jinak vlastně ničeho. Jenže Roland tuší, že Tull skrývá tajemství, které ho může zavést až k podstatě Středosvěta.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

The Battle of Tull, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temná věž 8: Pistolník 3: Bitva v Tullu. Přihlašte se a napište ho.

Ronnie68
23.10.2023 4 z 5

Skvělý díl... kde hlavní hrdina se dostane do města Tull ... ale za mě je nejlepší konec dílu..

Tomas@S
20.06.2022 5 z 5

Udělalo to na mne veliký dojem. Je zde téměř dokonale převyprávěna část příběhu z první knihy série Temná věž od S. Kinga. Zároveň je to asi ta nejakčnější část a asi i nejvíc srozumitelná. S původním příběhem jsem měl poměrně velký problém, je poměrně zmatený. Tady je to ale úplně přímočaré a vizuálně ohromující. Zaslouží si plný počet hvězdiček.

n.ezn.amy
23.12.2021 5 z 5

Roland je stále v patách Muži v černém a při svém putování narazí na městečko Tull, které je zvláštní a číší z něj jen negace a utrpení. Místní lidé jsou divní a to proč pozná záhy. Další skvělé pokračování cesty za Temnou věží. Krátké dny a velmi nepříjemné noci čtenáři

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Drobné krutosti dětství vás pomáhají připravit na horší krutosti světa.

Byl oblečený jako mnich, ale neměl na sobě žádný náboženský symbol...

Nic není navěky! Dokonce ani smrt!

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Temná věž 8: Pistolník 3: Bitva v Tullu v seznamech

v Mé knihovně42x