Temné miesta přehled

Temné miesta
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486677/bmid_temne-miesta-tXD-486677.jpg 4 1828 1828

Gillian Flynnovú sme vďaka medzinárodnému bestselleru Stratené dievča spoznali ako fascinujúcu rozprávačku, ktorá má prirodzený zmysel pre stupňovanie napätia. V Temných miestach opäť majstrovsky mixuje psychológiu postáv s ľudskou zvrátenosťou a rozvíja pred čitateľmi príbeh o rituálnej vražde, ktorej vyriešenie možno nie je také jasné, ako by sa mohlo zdať. Dômyselne zosnovaná zápletka v Temných miestach poteší každého milovníka kvalitného trileru. Mnohokrát sa vám bude zdať, že už je všetko jasné, že vás už nič nemôže prekvapiť len preto, aby ste o pár stránok neskôr zistili, ako veľmi ste sa mýlili. Rovnaký pôžitok ako samotný dej vám však prinesie aj Flynnovej próza - neľútostná, drsná a výbojná. Vychutnajte si tento unikátny triler ešte predtým, ako do kín príde jeho sfilmovaná verzia!... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Dark Places, 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné miesta. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (422)

ArwenAragorn
09.08.2024 5 z 5

81%

...Z býka odkapávala krev jako unikající olej, tmavá a hustá glo glo glo, pak sebou škubl, tepna se hnula či co a krev vystříkla proudem jako rozzuřená mlha a pocákala je rudými kapkami, v obličeji, na oblečení i ve vlasech. Diandra se konečně doopravdy rozječela, jako by se úvodní scéna odehrávala pod vodou a ona se najednou vynořila nad hladinu, kde se její křik ozvěnou odrážel od ledu. ..
______________________________________________________________________________
Podmanivý temný thriller! Přečetla jsem si ho znovu po letech, tehdy jsem zase přeskakovala stránky, takže jsem to podstatné stejně nezjistila a až teď jsem si ho mohla pořádně užít. Někomu se může zdát vleklý, to mně vůbec nepřipadlo, každou chvíli jsem se dozvěděla něco nového, a napínavý byl taky. Při vyprávění se přeskakuje z jedné postavy na druhou a mění se samozřejmě i doba. Rozuzlení se tady týká více věcí, ale všechno je dostatečně vysvětleno a opravdu to stojí za to! Něco vyznělo do ztracena, takže se můžeme jen domýšlet, co bylo dál, ale nejedná se o nic podstatného. Žádná z osob v knížce mi nebyla sympatická. Nejodpornější byla Diandra.
Doporučuji. To největší zlo se skrývá v nás.

.Tera.
24.07.2024 2 z 5

Autorčiny knihy se mi vcelku líbí, ale tahle... zbytečně dlouhé čtení, děj se posouvá velice pomalu, popisují se věci, které jsou zbytečné.... Trvalo mi skoro měsíc se knihou prokousat, protože nebyla vůbec napínavá.


Emma27
27.04.2024 5 z 5

Tahle kniha mi rozhodně sedla,začátek nic moc ,ale pak se to rozjelo.Nedokazala jsem se odtrhnout.Nad odhalením budu asi dlouho přemýšlet.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temné miesta v seznamech

v Právě čtených42x
v Přečtených2 627x
ve Čtenářské výzvě161x
v Doporučených121x
v Knihotéce810x
v Chystám se číst813x
v Chci si koupit179x
v dalších seznamech13x