Temný den přehled
Hana Lajtkepová
Temný den je první kniha z volné série, ve které autorka představuje svérázného detektiva Iru Dobblese. Na pozadí strhujícího průběhu vyšetřování vzájemně propletených případů odhalujeme i životní příběh samotného hlavního hrdiny, který je už od dětství poznamenán tragickou událostí. Zlo nakonec neujde trestu - ale jaké budou další osudy hlavního hrdiny?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný den. Přihlašte se a napište ho.
Na prvotinu české spisovatelky- skvělá kniha.
Jak píše "alnahu", velmi čtivá útlá kniha. A obsahuje skvělý napínavý příběh s novým hrdinou, Irou a jeho mladým parťákem Mattem. Detektivka je plná napětí, lásky a nechybí zlý padouch, co se neštítí ničeho.
Už teď se těším na pokračování.
Letošní rok jsem ,začala přečtením této novinky od české spisovatelky -a jsem nadšená-podle mě této detektivce nic nechybělo.Nejen ,že se mi velmi dobře četla ,nechybělo v ní napětí ,měla spád ,do děje je vložen i životní příběh detektiva Iry Dobblese.Za mě dobrá odpočinková kniha,překvapilo mě co vše se vešlo do tak tenké knihy.Určitě bych si ráda přečetla I další díly s tímto svérázným detektivem.
Kniha Temný den v seznamech
Na prvotinu v oblasti krimi velmi zdařilé. Bylo to napínavé, děj sice občas předvídatelný, ale raduji se z další nadějné autorky.