Temný les přehled

Temný les
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357339/bmid_temny-les-nBk-357339.jpg 3 43 43

Claire a Jo zažily v Černém lese něco zlého – Claire poté zůstala ochrnutá a Jo s hlubokými duševními jizvami. Ale jelikož Claire trpí ztrátou paměti a nenašly se žádné důkazy, příběhu, který Jo vypráví, nikdo nevěří. O třiadvacet let později vejde do knihkupectví, kde Jo pracuje, známá tvář. Opráší bolavé vzpomínky a roznítí touhu po pomstě. Ve stejné době pátrá seržant Davie Gray po muži v kukle, který napadá ženy u nepoužívané trati a šokuje ospalé městečko Banktoun. Jaké je ale spojení mezi mužem, s nímž se setká Jo, a oním maskovaným pachatelem? Aby chytil útočníka a zajistil Jo spravedlnost, na níž tak dlouho čeká, musí Gray rozmotat spletitou pavučinu dávných tajemství, zničených přátelství a poskvrněné lásky. Dokáže ale rozlousknout případ dřív, než si Jo potřísní ruce krví?... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Brána

Black Wood, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný les. Přihlašte se a napište ho.

lucie2371
13.07.2023 2 z 5

Napínavý temný thriller?"
No zajímalo by mě kde tohle všechno v knize bylo.
Kniha nebyla vůbec zajímavá a kolikrát nudila tak, že jsem při čtení myslela úplně na něco jiného.
Střídají se zde dvě dějové linky, které ale nejsou nijak označeny a tak nevíte zda se děj odehrává v minulosti nebo přítomnosti. To bylo dost matoucí a tak jsem se v ději kolikrát úplně ztratila.
Trochu to vylepšilo až nějakých posledních 30-40 stran.
Jednu hvězdičku dávám za pěknou obálku, druhou za trochu vylepšený konec. Více si podle mě tato kniha nezaslouží.

Leena
22.02.2022 2 z 5

Tak to je přesně typ knihy, která nedá člověku nic.
Chvílemi jsem se přistihla, že myslím na něco jiného než na děj.
Anotace zajímavá, těšila jsem se, ale nudné a divné:-(

Adriassa
11.10.2020 1 z 5

Kniha se nedala docist. Hrozne chaoticky napsane. Neustale jsem se ztracela v deji. Postavy nesympaticke. Precetla jsem asi 40 stran, a pak jsem skocila na konec.

Kniha Temný les v seznamech

v Mé knihovně23x