Jiskřivý idol přehled
Katee Robert
Temný Olymp série
V ultramoderním městě Olymp se za všechno platí. Psyché Dimitriouová věděla, že se Afroditě nakonec bude muset postavit, ale nikdy by nečekala, že půjde doslova o její srdce – ani že Afrodita nařídí svému pohlednému synovi, aby jí vlastnoručně uštědřil smrtící ránu. Erotovi nevadí prolévat krev. Matka si z něj vychovala osobní dýku v temnotě a naučila ho přijímat, že je spíš zrůdou než mužem. Když však nastane čas postarat se o poslední terč… nemůže se k tomu přinutit. Zmatený vlastní reakcí na Psychéinu nečekanou laskavost, udělá to jediné, co ho napadne, aby ji udržel v bezpečí: spojí ji se sebou tělem i duší. Psyché nečekala, že se ocitne v manželství s nejnebezpečnějším vrahem města, ale něco na Erotovi v ní probouzí žár, jaký nikdy dřív nepoznala. Hranice se zastřou a spojenectví posunou a Psyché si uvědomí, že Eros ji možná přece jen připravil o srdce… a ona si není jistá, jestli tu ztrátu přežije. Moderní převyprávění mýtu o Psyché a Erotovi, které je stejně hříšné jako sladké.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Electric Idol, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jiskřivý idol. Přihlašte se a napište ho.
Mně se tohle moc líbilo. Nadchl mě více než 1. díl. Čtení mě bavilo a sedlo to do mého rozpoložení.
Po prvním dílu byl tenhle pro mě zklamáním.
Knihou jsem se v podstatě pronudila a tu přitažlivost a lásku jsem jim moc nevěřila.
Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)
20.08.2023
Kniha Jiskřivý idol v seznamech
řecká mytologie domluvené manželství fantasy řecké báje
2022 | Neonoví bohové |
2023 | Jiskřivý idol |
2024 | Proradná kráska |
2024 | Oslnivý hřích |
Pokračovanie Temného Olympu, tentoraz v podaní Erota a Psyché.
Erot nastroj smrti Afrodity a Psyché, dcéra Deméter.
Odlišné povahy, odlišný štýl života - spojí ich nahoda a neskôr Afroditin hnev, hoci doteraz som nepochopila, prečo to mala schytat ona?
Tento diel bol iný. Možno tým, že Persefona a Hádes boli vtipno vražedný pár a Psyché išlo o život a Erot sa musel rozhodnúť či túto požiadavku matke splní alebo nie.
Dej išiel veľmi rýchlo a koniec bol výborný, Psyché zdelila po mame dobry rozum, rozvahu a chladnokrvnosť.
Teším sa na pokračovanie