Jiskřivý idol přehled

Jiskřivý idol https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516621/bmid_jiskrivy-idol-ZQg-516621.jpg 4 179 179

Temný Olymp série

< 2. díl >

V ultramoderním městě Olymp se za všechno platí. Psyché Dimitriouová věděla, že se Afroditě nakonec bude muset postavit, ale nikdy by nečekala, že půjde doslova o její srdce – ani že Afrodita nařídí svému pohlednému synovi, aby jí vlastnoručně uštědřil smrtící ránu. Erotovi nevadí prolévat krev. Matka si z něj vychovala osobní dýku v temnotě a naučila ho přijímat, že je spíš zrůdou než mužem. Když však nastane čas postarat se o poslední terč… nemůže se k tomu přinutit. Zmatený vlastní reakcí na Psychéinu nečekanou laskavost, udělá to jediné, co ho napadne, aby ji udržel v bezpečí: spojí ji se sebou tělem i duší. Psyché nečekala, že se ocitne v manželství s nejnebezpečnějším vrahem města, ale něco na Erotovi v ní probouzí žár, jaký nikdy dřív nepoznala. Hranice se zastřou a spojenectví posunou a Psyché si uvědomí, že Eros ji možná přece jen připravil o srdce… a ona si není jistá, jestli tu ztrátu přežije. Moderní převyprávění mýtu o Psyché a Erotovi, které je stejně hříšné jako sladké.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Electric Idol , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jiskřivý idol. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

Damonka18
21.05.2024 4 z 5

Knihu jsem si koupila a dlouho jsem ji nechala ležet. Byla to dobrá kniha. Mě se celkem líbila. Nevím zda si přečtu další díl protože jsem si myslela že bude o Zeusovi.

Carol1122
12.05.2024 4 z 5

Nutno poznamenat, že řeckou mytologii miluju a na tuto sérii jsem se velmi těšila. Začínám bohužel tímto dílem a ne prvním, nicméně je spousta věcí vysvětlena, takže ani není nutné znát předchozí děj. Postavy byly velmi originální, docela charakterem i sympatické, přesto jsem ve finále trochu byla zklamaná z Erota, u kterého mi chyběla víc taková dominance, mužnost, vyspělost? Oproti toku charakter Psyché byl peckový. Co už nebylo tak skvěle vymyšlené, byl samotný příběh, u kterého jsem prostě čekala více. Více šťávy, více zápletky... děj byl protkán tolika erotickými scénami, že se v tom nějaký děj docela utopil, což byla škoda. Nu, líbilo se mi to, ale asi jsem dle hypu čekala o chlup více. Tak se těším do budoucna zpětně na první díl:)


snilek.holka
11.05.2024 4 z 5

Asi začnu tím co se mi líbilo. Psyché mi opravdu sedla a byla mi sympatičtější o to víc, že měla kypřejší tvary, což v tomhle dokonalém světě je opravdu výjimečné. A hlavně se tím nenechala příliš otrávit.Ona mi prostě sedla.
Příběh byl velmi čtivý a svižný.
A i když Erot jako takový byl skvělý, tak jsem čekala asi trochu víc od někoho, kdo je nemilosrdný zabiják. Trošku víc akce by tomu určitě prospělo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jiskřivý idol v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených221x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených4x
v Knihotéce209x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

řecká mytologie domluvené manželství fantasy řecké báje

Autorovy další knížky

Katee Robert
americká
2022  72%Neonoví bohové
2023  77%Jiskřivý idol
2024  64%Proradná kráska