Nevinné obete přehled

Nevinné obete
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233547/bmid_nevinne-obete-233547.jpg 4 177 177

V románe Nevinné obete, ktorý sa stal okamžite senzáciou a medzinárodným bestsellerom, autorka nešetrí napätím ani pútavými kriminalistickými detailami. Dr. Temperance Brennanová, forénzna antropologička provincie Quebec, vykope mŕtvolu tam, kde by mala už vyše sto rokov odpočívať v hrobe sestra Élizabeth Nicolet. Zvláštna malá truhla, pochovaná v hĺbke rozpadajúceho sa kostola, prezrádza prvé tajomstvá o osude kláštornej sestry. Hádanka okolo života a smrti sestry Élizabeth, zuhoľnatené a pokrútené telá vo vyhorenej chate, to je len niekoľko nevyriešených záhad. Kto boli títo ľudia? Prečo mali taký strašný osud? A kde sú deti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Aktuell

Death du Jour, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinné obete. Přihlašte se a napište ho.

sarlotaa27
03.07.2024 5 z 5

Je to teprve druhá kniha, kterou jsem od Kathy Reichs přečetla, ale už teď vím, ze to bude jedna z mých nejoblíbenějších sérii. V knize je neustále nějaká akce, takže se člověk nemá čas budit, trochu jsem se bála, ze se v událostech ztratím, ale nakonec do sebe všechno hezky zapadlo. Navíc, kdo má rad tematiku kultu a náboženských skupin si přijde na své. Moc se těším na další díl série.

Luigi1
20.03.2023 4 z 5

Tato spisovatelka vás chytne hned od začátku a nepustí

MarianP
03.10.2022 4 z 5

Kathy Reichs píše veľmi pútavo, ale tentoraz ma pasáže týkajúce sa kultov príliš nebavili. Záver bol veľmi skrátený a už ani neviem o čom bol. Každopádne je autorka výborná, nie každému asi tento štýl sadne, ale mne hej. 4*.

Kniha Nevinné obete v seznamech

Kathy Reichs