Pavoučí kosti přehled
Kathy Reichs
Temperance Brennanová / Príbehy forenznej antropologičky série
Další spletitý případ sběratelky kostí John Lowery byl prohlášen za mrtvého v roce 1968. Údajně zemřel při letecké havárii ve Vietnamu a jeho tělo bylo pohřbeno v Severní Karolíně. Po čtyřiceti letech je Temperance Brennanová přizvána k případu utonulého muže v quebeckém Hemmingfordu. Oběť je identifikována jako John Lowery. Jak mohl ale tento muž zemřít dvakrát? A proč se tělo amerického vojáka objevilo v Kanadě? Brennanová, rozhodnutá najít odpověď, odjíždí do Severní Karolíny, aby exhumovala a prohlédla ostatky z hrobu. Musí odhalit složitý případ vraždy.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2011 , BB artOriginální název:
Spider Bones, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavoučí kosti. Přihlašte se a napište ho.
To jsem v techto chladnych dnech potrebovala, dostat se alespon v myslenkach nekam, kde je teplo a more :)
Autorku mam rada, knihy maji spad, humor je mily a inteligentni, navic ten vedecky pristup k veci... Par knih mi trvalo, nez jsem na hlavni hrdiny prestala nahlizet skrze postavy z televizniho serialu... Je to osvobozujici, knizni predloha mi je sympatictejsi.
V teto knize na mne tech jmen, obeti, bylo trochu moc, opravdu se to zamotalo jako pavouci sit... Nicmene, az si zase budu chtit precist prijemnou oddychovku, vim kam sahnout :)
Kniha Pavoučí kosti v seznamech
2011 | Virus |
1999 | Přijdu tě zabít |
2005 | Smutné pondělí |
2010 | 206 kostí |
2009 | Ďáblovy kosti |
Tato kniha mně chytla od samého začátku