Tenebris přehled
Michaela Brnková
Vo svete temna a síl, o ktorom ste ešte nepočuli, majú vášeň a láska nepredstaviteľnú moc. Strhujúci príbeh nadpozemsky silného Tenebrisa, ktorý pre to, aby prežil, potrebuje energiu ženy, ktorú si privlastní, vás pohltí a nenechá vydýchnuť, kým neprečítate aj poslednú stranu príbehu.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tenebris. Přihlašte se a napište ho.
Romanticko-erotický román s prvkami fantasy? Tak toto bolo čítanie.
.V knihe autorka krásne opisuje prostredia, postavy, ako by ste tam boli priamo s nimi. Kniha sa číta sama veľmi rýchlo a jednoducho. Od knihy sa neodtrhnete do poslednej strany, to mi verte.
Veľmi dúfam aj v 2. časť v tlačenej forme.
,, Vo svete temna a síl, o ktorom ste ešte nepočuli, majú vášeň a láska nepredstaviteľnú moc.
Strhujúci príbeh nadpozemsky silného Tenebrisa, ktorý pre to, aby prežil, potrebuje energiu ženy, ktorú si privlastní a Stelly, jeho kráľovnej energie. Okrem ich príbehu je niekoľko kapitol písaných aj s pohľadu Katrin (najlepšej kamarátky Stelly) a Maxima ( najvyššieho Generalisa a najlepšieho priateľa Tenebrisa).
Na konci je aj bonusová kapitola ktorej som sa veľmi potešila, keďže ku koncu knihy som si priala vedieť viac o ich príbehu. Koho? To už nebudem prezrádzať, prečítajte si. ''
Ku knihe som sa dostala náhodou cez insta, no s mojou vášňou do fantasy kníh som si ju musela hneď obstarať. Aj keď je dostupná na platforme Wattpad, no ja si proste neviem zvyknúť na online verzie kníh aj keď ich mám pár takto prečítaných. Kniha je proste kniha.
Obálka krásna na pohľad, príjemná na dotyk, no nie len na dotyk.
Nutne potrebujem druhý diel!!
Toto bola že aká jazda?! no zas a opäť dokonalá fantasy jazda s perá slovenskej spisovateľky!
Aj keď som mala chvíľkami nutkanie vstúpiť do deja a prefackat pár hlavných postáv za ich debilné zmýšľanie typu ja ťa milujem aj ja ťa milujem alé nemôžeme byť spolu lebo sme blbý!
Ale to som rýchlo rozdychala, dej bol výborný stále naburcovany neustále napredaval, nebolo kapitoly ba ani strany, že by sa nič nedialo.
Naozaj ďakujem za túto knihu bola úžasná!
Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)
14.05.2023
Kniha Tenebris v seznamech
Byla jsem velmi zvědavá jak si tato spisovatelka po napsání série Nekompromisní, která je převážně eroticky romantická poradí s fantasy světem.
Námět naprosto skvělý a originální.
Myslím, že s ním nemusela chodit příliš daleko. Cožpak není pravdou, že ženy jsou pro muže zdrojem energie? Že z nás díky sexu načerpávají tu potřebnou dávku energie a vdechování naší vnitřní síly moc?
Čtení tohoto temného fantazie světa jsem si moc užila. Byl plný tajemství,zvratu,jiskření, touhy,vášně a lásky.
Bylo to svižné a napínavé,byl to boj o přežití a najití rovnováhy mezi dobrem a zlem světa Inferna.
Na tak málo stránek je příběh rozdělen na dvě části o dvou různých párech a tak věřím že každý si najde ten svůj oblíbenější.
,,Mám být tvoje nabíječka, kterou hodíš na postel abys měl druhý den čerstvé baterky"?