Tenkrát na koleji : studentské povídky přehled
Dalibor Záruba
Spolu s autorem vzpomeneme na studentská léta I přesto, že jste nestudovali zrovna na katedře tělesné výchovy v Olomouci, jistě se Vám vrátí krásné vzpomínky na studentský život. Večírky střídají brigádničinu, šprtání zase vtípky a bláznivé nápady, které parta studentů s vervou realizuje. Následky jsou však většinou jako pořádná kocovina, ze které je třeba se vyléčit večerní návštěvou hospody.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tenkrát na koleji : studentské povídky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Tenkrát na koleji : studentské povídky v seznamech
2007 | Ostravsky slovnik |
2008 | Jak mě potkal Banik |
2008 | Na toulavém kole |
2011 | Tenkrát na koleji : studentské povídky |
2013 | Tenkrát v televizi |
Jo, tenkrát na koleji.... při čtení se vám okamžitě vrátí bolest hlavy, žaludek na vodě ze zkoušek, slibování : ...Hory , doly, černý les- jestli to dnes udělám, začnu se pravidelně připravovat..." a to jste ani nemuseli dostudovat celou vysokou. Mě od vyhazovu zachránilo těhotenství, někoho zachránilo vysoké IQ a někoho to šprtání i bavilo. Mně bavily ty věci okolo - flámy, bláznivé nápady.... když jsme třeba neoblíbenému profesorovi přenesli v rukách jeho trabanta do vstupní brány školy.....veselý je život studentský a moc hezky se povídky četly. Ne vždy k popukání, ale i to je život. Knihu jsem měla v držení jen krátce, ale budu po ní usilovně pátrat. Hezký vzpomínkový manuál :-))))