Tentokrát to bude jinak přehled
Alexandra Potter
Znáte nejnovější recept Alexandry Potter na zlomené srdce? Stačí k tomu pradávný rituál. Až budou na silvestra hodiny odbíjet půlnoc, hodíte do ohně všechno, co vám připomíná ztracenou lásku, a nahlas vyslovíte přání: „Kéž bych ho nikdy nepotkala“. Tess Connellyová vyzkoušela na vlastní kůži, že tenhle recept funguje! Když si ani po třech měsících po rozchodu se Sebem, na něj nedokáže vzpomenout, aniž by se rozbrečela, rozhodne se uchýlit k magii. Ráno ji ale čeká zklamání... Nejen že ji po silvestrovské noci třeští hlava, ale vzpomínek na Seba se pořád nezbavila. Ještě téhož dne ho potká ve Starbucksu, ale tentokrát ji pro změnu čeká šok. Seb se chová, jako by ji neznal. Náhoda jí ho pošle do cesty ještě jednou a tentokrát to zařídí tak, aby ji Seb pozval na rande. Tess nemůže uvěřit, co se stalo. Osud jí dal druhou šanci a Tess je připravená ji využít. Tentokrát ale bude všechno jinak, slibuje. Nedám Sebovi jedinou šanci, aby si postěžoval, co mu na mně vadí.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2015 , Kristián EntertainmentOriginální název:
Don't you forget about me, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tentokrát to bude jinak. Přihlašte se a napište ho.
Ale jo, bylo to moc milé čtení. Opravdu nenáročné, oddechové, člověk u toho může hezky vypnout a jenom si to užívat :-)
Povedala by som, že je to klasická potterovka - milá, vtipná oddychovka, pri ktorej sa sem-tam zamyslíte, lebo sa venuje tomu známemu: Čo by bolo, keby... A skutočne by bolo to "keby" lepšie?
Čas sa nedá vrátiť späť, takže to väčšinou nezistíme.
Alebo ešte môžeme zmeniť kurz svojho života a vyskúšať to tak. Bude to však stáť za to? ;)
Knižní novinky (8. týden)
21.02.2021
Knihománie startuje již popáté a letos přinese 22 novinek
20.10.2015
Kniha Tentokrát to bude jinak v seznamech
2011 | Není přání jako přání |
2012 | Já a pan Darcy |
2013 | S tebou už nikdy |
2016 | Láska z Paříže |
2014 | Lásce na stopě |
(SPOILER) Tentokrát to... bolo inak :) Inak ako som dúfala... pretože to, že nebude s tým, o koho šlo na začiatku a že bude s tým druhým nenápadným, to bolo jasné, ale dúfala som, že tam bude ešte niečo naviac - trošičku to naplnil dědeček s jeho rebelským prístupom, krásnymi spomienkami na babičku a ďalšou šancou aj na jeseň života, kedy sa musel vyrovnávať s chorobou - on bol ostatne najsympatickejšou postavou. Ale dať dokopy spolubývajúcu so šéfikom s prehadzovačkou? To vážne? Tam som si fakt povedala, že už aj tá druhá transcendentálna šanca bola uveriteľnejšia - happy endy mám rada, nie som úplný fanúšik sĺz na konci, ale zas za každú cenu, no... neviem neviem. Nabudúce to snáď bude inak! Pokiaľ sa vrátim k tejto autorke ;) (vybraná do výzvy: "kulatiny")