Thajské masáže a jiná dobrodružství přehled
Alena Harnová

Sesbírejte nejneslučitelnější povahy a vyšlete je společně na měsíc do jihozápadní Asie - Thajska, Barmy, Laosu, Malajsie a Singapuru. Manažerka, alkoholik, flegmatik, cholerik a všudybýlek „všechno znám, všude jsem byl a všemu rozumím“ -, tak by to mohli namíchat snad jen pejsek s kočičkou. Výsledkem je veliká legrace prošpikovaná neuvěřitelnými příběhy a vtipnými dialogy. Nabízím vám tuto směs k ochutnání. Nechte se unést dálavami - Bangkok a jeho paláce, hory a sloni na severu, mlžný Mekong, moře a ostrov Phi-Phi, který chvíli po nás smetla vlna tsunami, Kuala Lumpur s Petronas Tower a kosmopolitní Singapur s čínskými chrámy i nočním životem. Takže - posuďte sami a hlavně se dobře bavte! ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Thajské masáže a jiná dobrodružství. Přihlašte se a napište ho.

Ne snad že by kniha byla úplně špatná, ale dost jí ublížily chyby v textu a nepomohl ani fakt, že zhruba v polovině příběhu čtenář vnímá již jen stále se opakující naskakování a vyskakování do a z autobusu/tuk tuku/loďky, honbu za jídlem a pitím a hledání, kam složit hlavu.

Nečekala jsem žádné náročné čtení, takže jsem nebyla zklamaná. Protože sama ráda cestuji, zážitky z cest jiných mě pobavily a zasmála jsem se. Takže jako oddechová četba ideální.
Kniha Thajské masáže a jiná dobrodružství v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Můj první dojem byl to je dobrý, sranda, to musím číst dokud nepadnu, ale kocour byl jiného názoru. Tak jsem nečetla na jeden zátah a kolem 170 stránky už jsem se nudila teda jen trošíčku , ale zábavné počtení a pro mě, která se nikam nedostane ,veselý pohled na Thajsko a okolí . Bavila jsem se a vy se bavte také a komu se nelíbí, zkuste napsat svoji knihu.