The Art of Kingdom Come: Deliverance přehled
kolektiv autorů
Pronikněte do propracovaného světa úspěšné hry Kingdom Come: Deliverance v knize The Art of Kingdom Come: Deliverance. Kniha přináší exkluzivní pohled do zákulisí vývoje největšího českého herního projektu všech dob. Skrze nespočet náčrtků, vývojových konceptů a krásných screenshotů se čtenář dozví, jak vznikal autentický herní svět roku 1403. Vše doplňují zasvěcené komentáře tvůrců hry. Pokud vás zajímá, jak vznikaly jednotlivé lokace ve hře, navrhoval se systém oblečení či kreslily mapy, kniha The Art of Kingdom Come: Deliverance vám na vše odpoví. Součástí jsou i exkluzivní rozhovory se samotnými tvůrci, kteří poodhalí procesy, jenž vedly k vydání oceňované hry českého studia Warhorse. Autor Warhorse Studios a Xzone.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Art of Kingdom Come: Deliverance. Přihlašte se a napište ho.
Krásná publikace, jen bych uvítal aspoň o trochu více textů (obzvlášť když je to historická hra podle skutečných reáliích). Snad bych i uvítal kdyby kromě herních obrázků byly pro porovnání skutečné fotografie z míst. Snad Xzone časem přinese zase něco podobného (třeba to, že u nás nevyšlo cokoliv o Bioshocku je naprosto ostudné).
Technické provedení publikace mi přijde perfektní: velký formát, kvalitní papír, tisk i celkově nestandardní pojetí konceptu herního art booku. Většinou lze v knihách tohoto typu spatřit více z nejrůznějších oblastí, tady dostala prostor zejména část týkající se prostředí. Absolutně mi to nevadí, právě naopak si vážím technologických ukázek návrhů. Jednotlivé lokace jsou řazeny chronologicky tak, jak by jimi divák procházel i ve hře, tudíž se jedná také o průvodce. Občas se ke knize vracím a dmu se pýchou nad tímto herním projektem i jeho úspěchem.
Knižní novinky (32. týden)
04.08.2019
Kniha The Art of Kingdom Come: Deliverance v seznamech
středověk rytíři obrazové publikace počítačové hry hrady a zámky
Krásná kniha, ale uvítala bych více informací tak nějak o všem kolem hry.