The Beatles v písních a obrazech přehled

The Beatles v písních a obrazech
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182016/the-beatles-v-pisnich-a-obrazech-Jht-182016.jpg 5 36 36

Do rukou se vám dostává rozšířené vydání bez nadsázky kultovní knihy o hudební skupině The Beatles, která se stala v době svého prvního českého vydání v roce 1969 doslova bible fanoušků této skupiny.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Beatles v písních a obrazech. Přihlašte se a napište ho.

RoBertino27
15.03.2021 4 z 5

Do knihy jsem mnohokrát nahlížel a mnohokrát po ní toužil. Čas oponou trhnul, takže jsem využil doby a vzal zavděk spojenou verzí jedničky a u nás dříve nevydané "dvojky". Mám tak většinu textů Fab Four a také spoustu kouzelných obrázků, které mi připomínají dobu, kdy jsem k Beatles nacházel cestu a objevoval jejich svět.

Greenfingers
09.07.2020 5 z 5

Knihu jsem v době svého dospívání přechovával jako vzácný klenot. Beatles byli v šedesátých letech idoly mnoha hudebních fanoušků, mě nevyjímaje. Vlastně kvůli jejich hudbě a také textům jsem se seriózně začal zajímat o angličtinu. Takže hlavně jim bych měl vděčit za to, že jsem se výukou anglického jazyka na konci své profesní kariéry živil coby učitel před důchodem.
Kniha byla skvělá a dodnes lituji, že jsem ji při jednom z mnoha stěhování ztratil.

Nele
28.05.2020 5 z 5

Myslím, že tato publikace měla na mé dospívání velký vliv :)

Kniha The Beatles v písních a obrazech v seznamech

Beatles