The Beatles v písních a obrazech přehled
Alan Aldridge
Do rukou se vám dostává rozšířené vydání bez nadsázky kultovní knihy o hudební skupině The Beatles, která se stala v době svého prvního českého vydání v roce 1969 doslova bible fanoušků této skupiny.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Beatles v písních a obrazech. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem v době svého dospívání přechovával jako vzácný klenot. Beatles byli v šedesátých letech idoly mnoha hudebních fanoušků, mě nevyjímaje. Vlastně kvůli jejich hudbě a také textům jsem se seriózně začal zajímat o angličtinu. Takže hlavně jim bych měl vděčit za to, že jsem se výukou anglického jazyka na konci své profesní kariéry živil coby učitel před důchodem.
Kniha byla skvělá a dodnes lituji, že jsem ji při jednom z mnoha stěhování ztratil.
Kniha The Beatles v písních a obrazech v seznamech
Do knihy jsem mnohokrát nahlížel a mnohokrát po ní toužil. Čas oponou trhnul, takže jsem využil doby a vzal zavděk spojenou verzí jedničky a u nás dříve nevydané "dvojky". Mám tak většinu textů Fab Four a také spoustu kouzelných obrázků, které mi připomínají dobu, kdy jsem k Beatles nacházel cestu a objevoval jejich svět.