The Go-Giver - Dej a bude ti dáno přehled
Bob Burg , John David Mann
Kniha The Go – Giver Dej a bude ti dáno vypráví příběh o ambiciózním mladém muži jménem Joe, který touží po úspěchu. Joe je opravdový go-getter, ačkoli občas se mu zdá, že čím tvrději a rychleji pracuje, tím vzdálenější se jeho cíle zdají. A tak jednoho dne, když se zoufale snaží dotáhnout klíčový obchod na konci špatného čtvrtletí, vyhledá rady tajemného Pindara, legendárního konzultanta, kterému jeho známí říkají prostě Předseda. The Go – Giver Dej a bude ti dáno je ispirativní příběh, který vás zahřeje u srdce. Je předávaný s vtipem a elegancí a dává nový význam známému přísloví „Dej a bude ti dáno.“.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2013 , SSP GroupOriginální název:
The Go-Giver
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Go-Giver - Dej a bude ti dáno. Přihlašte se a napište ho.
Skvělé napsaná kniha přečtená jednom dechem. Hodně věcí jsem si musela poznamenat, abych si je mohla později připomenout, je tam totiž spousta mouder.
Na knize se mi líbil styl psaní a vyprávění. Zákony jsou popsány jednoduše a člověk si to může vztáhnout na svou práci. V knize jsou i tato pravidla shrnuty, takže se můžete bez problémů k tématu vrátit.
Kniha The Go-Giver - Dej a bude ti dáno v seznamech
Taková na první pohled jednoduchá kniha, ale ty věci v ní jsou teď pro mě důležité. Prostě jsem takou knihu potřeboval. Vůbec nejde o vypravěčský styl, nebo vykreslení osob, ale o principy, které předává.
Fajn, když člověk nemá svého mentora - Pindara :)