Vévodovy hříchy přehled
Suzanne Enoch
The Griffin Family Series série
< 4. díl
Sebastian Griffin, vévoda z Melbourne, je vskutku hlavou rodu. Po smrti rodičů dohlédl na to, aby se jeho mladším sourozencům dostalo vybraného vychování, dobrého vzdělání a láskyplného manželství. On sám platí za nejvlivnějšího muže v Anglii, mezi smetánkou je ctěn jako muž, jehož spořádaný život nikdy neposkvrnil sebemenší skandál. To se však má brzy změnit. Josefina Embryová je neobyčejně krásná. Pozornost a lichotky by si nepochybně získala už samotným svým vzezřením, ale ona o sobě navíc prohlašuje, že je princeznou ze vzdálené země. Sebastian, věren své nátuře, vůči ní okamžitě pojme podezření. Je pevně odhodlán odhalit její nekalé úmysly, ale pevnost jeho odhodlání rychle roztaje v opojení z jejího polibku. Sebastian ví, že románek se smyslnou cizinkou nemůže skončit jinak než skandálem, ale svůdná Josefina už zcela ovládla jeho myšlenky i představy. Bude ochoten kvůli pochybné princezně riskovat své postavení a rodovou tradici?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , DominoOriginální název:
Sins of duke, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vévodovy hříchy. Přihlašte se a napište ho.
Moc jsem se těšila o to větší bylo sklamani . Hlavní hrdina super. Hlavní hrdinka, tak nevím, napadá má slovo odporná, I když sa Autorka v posledni třetině příběhu snažila vylepšit její charakter, už som ju nedokázala mať ráda. Samotný příběh se mi líbil, docela napínavý, ale hlavní hrdinka to kazila. Nakonec celý příběh působil, že je ještě horší než ten předešlý. Ještě by byl fajn epilog. Působilo to tak, že si autorka nechává prostor na pokračování.
Na poslední díl jsem se hodně hodně těšila a jsem jím nadšená a šťastná. Miluju tuhle autorku a tuhle rodinu sérii. Sebastian jsem si zamilovala už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Josefína byla úžasná a hnedka jsem si jí zamilovala. Příběh se krásně čte. Knížka se mi moc líbila a velmi ji doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Kniha Vévodovy hříchy v seznamech
19. století romance historické romance
2006 | Lekce lásky |
2010 | Pokořený svůdce |
2008 | Plamen v srdci |
2011 | Anglický hrdina |
2009 | Hříšné tajemství |
Na Sebastiana jsem se moc těšila.Milovala jsem ho hned na začátku.Moc mě mrzí, že příběh nebyl nic moc.Jsem zklamaná a vlastně celá série mě zklamala a přitom první díl byl tak úžasný.