Vévodkyně přehled
Jude Deveraux (p)
Když nezkušená Claire potká skotského vévodu, je okamžitě fascinována jeho krásou a šarmem, a na vrcholu štěstí, když ji vévoda požádá o ruku. Odjíždí na jeho tajemstvími opředené rodinné sídlo na pochmurnou skotskou vysočinu. Zde se seznámí se slavným cestovatelem kapitánem Bakerem, a ten v ní teprve vzbudí skutečnou lásku. Claire trápí nejen kapitánova tajemná minulost, ale i vévodova sobecká lhostejnost a jeho despotická matka. Kapitán však nabídne řešení – požádá Claire, aby se rozhodla mezi ním a vévodou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , BaronetOriginální název:
The Duchess, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vévodkyně. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem četla několik měsíců, což asi hovoří za vše :D děj byl zdlouhavý, postavy mi nebyly příliš sympatické, nedokázala jsem se vůbec začíst.. hodně průměrné čtení bohužel :(
Bylo to spíše průměrně dobré čtení, tento příběh mi nijak zvlášť nesedl. Trevalyan mi nebyl sympatický, i když v závěru už to s ním bylo lepší. Očekávala jsem víc, Deveraux má mnohem lepší knihy.
Kniha Vévodkyně v seznamech
Anglie 19. století historické romance
2008 | Rytíř ve zlaté zbroji |
2013 | Černý lev |
2009 | Levandulové ráno |
1998 | Dědička |
1999 | Síla lásky |
Klasická romanťárna pro dlouhé chvíle u vody nebo v zimě u krbu. Hlavní hrdinka byla celkem sympatická, kapitán Baker byl tajemný jak hrad v Karpatech. Celkové hodnocení 3,5 hvězdy. Od autorky jsem četla lepší knihy.