Ostrov v ledových mořích přehled

Ostrov v ledových mořích
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161108/bmid_ostrov-v-ledovych-morich-shP-161108.jpg 4 56 56

Thorgal série

V tomto albu, vydaném poprvé již roku 1980, se konečně i čeští čtenáři dočkají dokončení příběhu Zrazené čarodějky. Chystá se svatba a Aaricia se posledním pohledem loučí se svým dětstvím, když vtom se k ní vrhnou orli a odnášejí ji pryč. Kam až bude muset Throgal doputovat, aby ji našel? Zoufale touží po klidném životě po boku své milované Aaricie, ale bude mu vůbec někdy dopřán? A dokáže dítě z hvězd čelit pravdě o svém původu?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , CooBoo

Thorgal 02: L'île des mers gelées, 1980

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrov v ledových mořích. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
04.10.2022 4 z 5

Z Ostrova vyloženě kapou osmdesátky. Za vším stojí mimozemšťané, žijící ve svých kupolovitých futuristických lodích... no prostě na tohle musíte mít náladu. Chválím nádherné scenérie zamrzlého severu a rozbouřených moří, ale určitě to není Thorgalův top. 3,5*

lenkaabooks
21.09.2022 4 z 5

Komiks, 2.díl.Thorgalův původ jsem již znala, přesto každý z dílů má to něco svého. Kresba lahodí oku a mě mrzí, že mám před sebou poslední díl, který naše knihovna nabízí.

Ran
20.09.2022 5 z 5

Styl psaní a vyprávění je úžasný a moc se mi líbil. Četl se moc dobře. Nic není extrémně přehnané a netlačí se na pilu. Závěr byl napsaný velmi hezky.

Kniha Ostrov v ledových mořích v seznamech