Ticho promlouvá přehled

Ticho promlouvá
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406058/bmid_ticho-promlouva-a2X-406058.jpg 4 165 165

Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku. Ve své druhé, dlouho očekávané knize, nám Eckhart Tolle vysvětluje esenci svého učení jednodušším způsobem určeným pro každého. Kniha je rozdělena do deseti kapitol, z nichž je každá mozaikou stručně vyjádřených myšlenek.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura Literatura naučná
Vydáno: , Pragma

Stillness speaks, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ticho promlouvá. Přihlašte se a napište ho.

LordSnape
24.07.2022 1 z 5

Jedná se o výcuc Tolleho knih. V zásadě se revoluce nekoná a nic podstatného autor světu nepřinesl. Nevím, kam ty peníze z přednášek a knih cpe, ale kniha je defakto do zlatavého obalu zabalený new age a vykradený buddhismus. Proč bych měl poslouchat někoho, kdo si jen bere od ostatních to, co se mu hodí, když to mohu mít v plné formě od učitele nebo mentora, který se zároveň během let někam posunul, a jeho učení je 100% autentické?

Kryštofka
17.05.2022 5 z 5

Howgh.

lenochod037
31.01.2022 5 z 5

Úžasná kniha, skvělé doplnění knihy Moc přítomného okamžiku.
Knihy tohoto autora mi určitě nebudou jen ležet na poličce, četba těchto knih mě uvolňuje a uklidňuje. Je to pro mě taková meditace. Doporučuji!

Když tak čtu komentáře lidi, tak si připadám, jako že jsem četl úplně jinou knihu, než ostatní čtenáři. Přečetl jsem všechny knihy osobního rozvoje od neurovedce - Joe Dispenza. Perfektně vysvětlil, jak se člověk může změnit. Je to podloženo vědeckými výzkumy a vysvětlil, co musíme udělat, abychom se změnili a jak se to projeví v mozku a v celém těle. Kniha "Ticho promlouvá" je napsaná tak, že autor píše jednu myšlenku za druhou a u mnohých myšlenek jsem nechápal, co jako mi tím chce hlubokomyslného říct, až na pár výjimek. Myšlenky nemají žádnou hloubku, nad kterou bych se dokázal zamyslet. Připadalo mi to, jako když mi kamarád u piva radí, ať jsem klidný, láskyplný, čestný atd.. Fakt nechápu, co to ostatním čtenářům dalo a jak se podle těchto myšlenek zlepšují. Jsem zvyklý knihy dočítat a tuhle malou, velmi řídce napsanou knihu jsem vzdal asi 10 listů před koncem. Opravdu hodně slabé úvahy.

Když tak čtu komentáře lidi, tak si připadám, jako že jsem četl úplně jinou knihu, než ostatní čtenáři. Přečetl jsem všechny knihy osobního rozvoje od neurovedce - Joe Dispenza. Perfektně vysvětlil, jak se člověk může změnit. Je to podloženo vědeckými výzkumy a vysvětlil, co musíme udělat, abychom se změnili a jak se to projeví v mozku a v celém těle. Kniha "Ticho promlouvá" je napsaná tak, že autor píše jednu myšlenku za druhou a u mnohých myšlenek jsem nechápal, co jako mi to chce hlubokomyslného říct, až na pár výjimek. Myšlenky nemají žádnou hloubku, nad kterou bych se dokázal zamyslet. Připadalo mi to, jako když mi kamarád u piva radí, ať jsem klidný, láskyplný, čestný atd.. Fakt nechápu, co to ostatním čtenářům dalo a jak se podle těchto myšlenek zlepšují. Jsem zvyklý knihy dočítat a tuhle malou, velmi řídce napsanou knihu jsem vzdal asi 10 listů před koncem. Opravdu hodně slabé úvahy.

Kniha Ticho promlouvá v seznamech

v Mé knihovně79x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)