Tichý pláč přehled

Tichý pláč
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512041/bmid_tichy-plac-vPE-512041.jpg 5 855 855

Josie Quinnová série

Když je sedmiletá Lucy Rossová unesena z kolotoče v dentonském městském parku, detektiv Josie Quinnová se i se svým týmem zapojí do usilovného pátrání. Je to právě ona, kdo najde Lucyin třpytivý motýlí batůžek, uvnitř nějž je nacpaný vzkaz s ničivým poselstvím: Zvedni telefon, nebo tvoje holčička zemře... Druhý den získají Lucyini rodiče i policejní tým a FBI na chvilku naději, když zvednou hovor a myslí si, že volá chůva – místo toho se však na lince ozve mrazivý mužský hlas. Policie spěchá do bytu chůvy, jen aby našla její bezvládné tělo ve změti prostěradel na posteli. Každý nový telefonát od někoho propojeného s rodinou končí šokujícím nálezem dalšího těla. Zvrácený vrah se chce evidentně pomstít a nezastaví se, dokud rodina Rossových nebude na kolenou... Intuice Josii napovídá, že Lucyini rodiče jí neříkají celou pravdu, ale něco jí stále brání v tom, aby pronikla do případu hlouběji. Možná je to její vlastní tajemství? Má Josie dost sil na to, aby tento případ vyřešila? Pokud chce Lucy přivést domů živou, nemá na výběr...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Her Silent Cry, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tichý pláč. Přihlašte se a napište ho.

konicekbily
22.01.2025 4 z 5

Autorka má moc hezký styl, hezké dialogy a podrobný popis děje. Příběh mi připadá nereálný - je postavený na únosu dívky a osoba, která má poskytnout všechny potřebné informace vědomě je zatajuje a mlží. Policie včetně FBI to vidí a autorka na tomto základě zbytečně děj natahuje. Ale dobrá krimi - zejména pro ženy, to je.

ciaram
12.01.2025 audiokniha 5 z 5

Myslím, že už tu bylo řečeno vše. Příběh byl skvělý, konečně se řešil případ, který neměl přímou návaznost na blízké okolí Josie. Mělo to spád, souzním s týmem, i s věčně nabručeným šéfem. Jen mi tentokrát přišlo čtení paní Ježkové uječené a hysterické.

Fazolecek
05.01.2025 5 z 5

Pro mě zatím nejlepší díl ze série. Nevím, jestli si nebudu muset dát pauzu. Jelikož kvůli knihám paní Reganové začínáme mít zanedbanou domácnost =D

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

10 nejprodávanějších knih (16. týden)

26.04.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Tichý pláč v seznamech

v Přečtených1 147x