Zachránci nového času přehled

Zachránci nového času
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375529/bmid_timeless-zachranci-noveho-casu-S99-375529.jpg 4 49 49

Timeless série

1. díl

Po Srážce časů se zrodila nová Země: kontinenty změnily tvar, vyrostla nová pohoří a oceány se vylily z břehů. Divočinou táhnou stáda mamutů a dinosaurů, nad městy se tyčí mrakodrapy a v přístavu New Chicaga se potkávají parníky, plachetnice a obří roboti. Minulost, přítomnost a budoucnost splývají a vytváří nový, naprosto originální svět. V den svých třináctých narozenin se Diego Ribera probudí s jedinou myšlenkou: dostane konečně vytoužené létací prkno? Netuší, že brzy bude muset řešit mnohem závažnější věci. Stane se totiž svědkem únosu svého otce – geniálního vynálezce Santiaga. Nájezdníci z Aeterna chtějí využít jeho schopností a ovládnout svět. Odvezli ho neznámo kam a Diegovi nezbývá nic jiného, než na to přijít a vyrazit mu na pomoc…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Timeless: Diego and the Rangers of the Vastlantic, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachránci nového času. Přihlašte se a napište ho.

Kikulka97
23.06.2024 4 z 5

Vizuálně velmi povedená knížka. Ze začátku jsem sice spíš měla pocit, že čtu obrazový scénář, časem se ale autor "vypsal" a k luxusním ilustracím i přidal text, který je jich hoden. Být to film, podívám se na něj hned. A pokud se autor někdy rozhodne vydat pokračování, ráda se do něj pustím. Docela by mě zajímalo, co s otevřeným koncem vymyslí :)

MartinProtschke
16.04.2024 5 z 5

Ač nejsem cílová skupina téhle knihy, moc se mi líbila. Vrátila mě do dětství, kdy jsem hltal verneovky, Ostrov pokladů a podobné knížky. A ty ilustrace ke knize jsou úžasné

vikingg
28.06.2023 5 z 5

Ačkoliv jsem holka a kniha je určena pro chlapce ,užila jsem si ji. Ze začátku pro mne bylo obtížné se začíst, jenže pak se konečně začalo něco dít a do děje jsem se dostala neuvěřitelně rychle. Nevadilo by mi kdyby tam nebyli ilustrace a kniha by na pohled vypadala kratší , ale krásně doplňují děj. Každopádně skončilo to tak, že mi jedna-dvě slzy ukáply ale pak jsem otočila stranu a přečetla jsem si ten konec no a řekněme že to skončilo blbě jako každá kapitola v thrilleru ,která vás nutí číst dál a zjistit co se stane. Jenže tady uz není jiná kniha. Nicméně, knihu doporučuji, řekla bych tak 10-14(15) let starý člověk si to užije spíš než dospělí lidé. Kniha splnila má očekávání a i kdy tento žánr moc nečtu, kniha mě nadcha.

Knižní novinky (21.5. - 3.6.)

21.05.2018

Kniha Zachránci nového času v seznamech

pro chlapce

Autorovy knížky