Tipy a triky - Společenská odpovědnost pro malé a střední podniky přehled
kolektiv autorů
Cílem publikace je zlepšit informovanost o principech společenské odpovědnosti firem zejména u mikro, malých a středních podniků. Na vytvoření publikace se podílelo zhruba 100 evropských poradců, kteří mají zkušenosti s implementací těchto principů ve firmách. Aktualizované vydání bylo doplněno o praktickou kapitolu Příklady dobré praxe z České republiky. Přístup k odpovědnému podnikání a plány do budoucna tak na několika stranách představuje revoluční on-offline obchod s módou ZOOT, úspěšné rodinné firmy LIKO-S a LIVA Předslavice, společnost PERFORMIA a Technické služby Opava.... celý text
Vydáno: 2016 , Národní středisko podpory kvality
Tips amd Tricks for Advisors: Corporate Social Responsibility for Small and Medium-Sized Enterprises, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tipy a triky - Společenská odpovědnost pro malé a střední podniky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Tipy a triky - Společenská odpovědnost pro malé a střední podniky v seznamech
Sice jsem tuto publikaci získal na veletrhu práce, ale že by mě osobně oslovila, píšu že neoslovila, Na mě je to hodně dopodrobna popsané a všechny informace stejně musím ještě zvlášť vyhledat.