Tisíc polibků přehled

Tisíc polibků
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524136/bmid_tisic-polibku-65377ce0c15a3.jpg 4 650 650

Jeden polibek trvá okamžik. Tisíc polibků však může vydržet na celý život. Jeden chlapec, jedna dívka. Pouto mezi nimi je ukováno v jediném okamžiku a střeženo v srdci celou dekádu. A vydrží navždy – nebo tomu alespoň věří. Když se ale sedmnáctiletý Rune Kristiansen po dvou letech vrací z rodného Norska do ospalého městečka Blossom Grove v Georgii, kde se v dětství spřátelil s Poppy Litchfieldovou, vrtá mu hlavou pouze jediné: Proč mu dívka, která byla druhou polovinou jeho duše a která mu slíbila, že bude věrně čekat na jeho návrat, přestala před dvěma lety odpovídat na jeho dopisy a telefonáty? Poppyino mlčení zlomilo Runovi srdce. Když však odhalí pravdu, zároveň zjistí, že největší bolest ho teprve čeká.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (CZ)

A Thousand Boy Kisses, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tisíc polibků. Přihlašte se a napište ho.

emjee
12.03.2025 1 z 5

Toto nie je moja šálka kávy (odhliadnuc od toho, že kávu nepijem). Nevládzem už ďalej čítať dokola o tom istom - prehrabne si blond vlasy, usmeje sa, zachichoce, končekmi prstov sa dotkne jej pier... Žiadny dej, žiadne ďalšie postavy, len dvaja 17 roční, ktorí sa nekonečne milujú.

Michelleee
18.02.2025 5 z 5

Tuto knihu mi doporučila kamarádka, že si pobrečím. Já normálně u knížek nebrečím, ale tahle mě teda dostala. Velmi emotivní příběh!!! U odhalení pravdy to začalo a při konci mě to vzalo poněvadž mé srdce téměř puklo.. Epilog mě překvapil a malinko zklamal.

maly_knihomol
18.02.2025 4 z 5

(SPOILER) Knihu jsem četla už před nějakou dobou, ale pořád si pamatuji téměř celý děj. U téhle knihy jsem si ne jednou pobrečela. Příběh Poppy a její dětské lásky byl nádherný. Tak mladá a tak zamilovaná. Škoda jen, že její život skončil dřív než opravdu začal. Velmi emotivní a poutavý příběh. Rozhodně doporučuji (připravte si kapesníčky!)

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Kniha Tisíc polibků v seznamech

v Mé knihovně363x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)