Titeufova sexuální výchova přehled
Helene Bruller
Velmi svérázný rádce pro děti od devíti let. Příručka pojednávající o problémech dospívání prostřednictvím oblíbené komiksové postavičky je jistě neortodoxní. Tím spíš ovšem děti zaujme a může je vtipnou a nenásilnou formou připravit na období života, kdy budou procházet bouřlivými změnami, v nichž se nemusí vždy orientovat. Kniha je koncipovaná formou otázek a srozumitelných, otevřených odpovědí, jazykově i obsahově přizpůsobených dětskému čtenáři, a rozdělených do tematických celků. Krátké odstavečky jsou bohatě prokládané kreslenými vtipy s klasickým „titeufovským“ humorem. Doplněno rejstříkem a seznamem užitečných telefonních čísel.... celý text
Pro děti a mládež
Vydáno: 2010 , Mladá frontaOriginální název:
Le guide du zizi sexuel, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Titeufova sexuální výchova. Přihlašte se a napište ho.

Velmi zvláštní a podle anotace opravdu svérázný průvodce sexuální výchovou pro děti. Texty jsou občas přínosné, vedlejší komentáře celkem nevhodné.
Kniha Titeufova sexuální výchova v seznamech
v Mé knihovně | 7x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Pamatuju si, jak jsem si knížku objednala na základce v knižním katalogu a pak jsem si ji nechtěla jít ani vyzvednout. Nakonec jsem tam poslala mamku. Knížka byla fajn, vtipně podaná.