To bylo tvé jméno. 01 přehled
Makoto Šinkai (p)
To bylo tvé jméno série
1. díl >
Příběh dvou lidí, jejichž osudy jsou nerozlučně svázány. Slavný příběh pro milovníky anime a mangy. Co se stane, když nutí venkovská rodina dceru (Na střední! Ta ostuda!) dodržovat hloupé tradice spojené s něčím tak starobylým jako folkor a obřady? Vykřičí nespokojenost do světa… a dojde k tomu, co si přála: vymění si tělo s někým jiným. Jak se vyrovná s rolí bezstarostného velkoměstského kluka? A on s nečekanými povinnostmi? V příběhu plném setkávání a míjení není nic jednoduché. Dokážou překonat osud, čas i vesmír a najít jeden druhého?... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2022 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
君の名は。(Kimi no na wa), 1, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To bylo tvé jméno. 01. Přihlašte se a napište ho.
Moje první manga...
Určitě je to zajímavá zkušenost, ale kdybych doma neměl i další dva díly, tak bych určitě nepokračoval. Některé části jsou lehce vtipné, ale jinak mi přišlo, že příběh strašně rychle skáče a hlavní hrdinové se až moc rychle smiřují s tím, co se jim děje.
Kniha To bylo tvé jméno. 01 v seznamech
2019 | To bylo tvé jméno. 01 |
2020 | To bylo tvé jméno. 03 |
2019 | To bylo tvé jméno. 02 |
První díl jsem četla před delší dobou a moc se mi líbil. A protože jsem se konečně dostala k tomu, abych sérii dočetla, dala jsem si opáčko i jedničky. A můžu směle říct, že to bylo stejně skvělé čtení jako poprvé.
A trošku od věci - anime film taky doporučuji.