To bylo tvé jméno. 01 přehled
Makoto Šinkai (p)
To bylo tvé jméno série
1. díl >
Příběh dvou lidí, jejichž osudy jsou nerozlučně svázány. Slavný příběh pro milovníky anime a mangy. Co se stane, když nutí venkovská rodina dceru (Na střední! Ta ostuda!) dodržovat hloupé tradice spojené s něčím tak starobylým jako folkor a obřady? Vykřičí nespokojenost do světa… a dojde k tomu, co si přála: vymění si tělo s někým jiným. Jak se vyrovná s rolí bezstarostného velkoměstského kluka? A on s nečekanými povinnostmi? V příběhu plném setkávání a míjení není nic jednoduché. Dokážou překonat osud, čas i vesmír a najít jeden druhého?... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2022 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
君の名は。(Kimi no na wa), 1, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To bylo tvé jméno. 01. Přihlašte se a napište ho.
Tahle manga na mě už svým názvem v knihovně zapůsobila. Je to moje první manga z nakladatelství Egmont (nevěděla jsem ze vydávají i mangu) a celkem se mi líbila. Nebyla to žádná velká topovka mezi mangami, ale příběh byl dost dobře promyšlený. Zezačátku jsem to teda moc nechápala, ale potom jsem to (konečně!!!) pochopila. Určitě se podívám i na Anime a možná si přečtu i další díly, ale od této série si chvíli dam pauzu.
První díl jsem četla před delší dobou a moc se mi líbil. A protože jsem se konečně dostala k tomu, abych sérii dočetla, dala jsem si opáčko i jedničky. A můžu směle říct, že to bylo stejně skvělé čtení jako poprvé.
A trošku od věci - anime film taky doporučuji.
Kniha To bylo tvé jméno. 01 v seznamech
v Mé knihovně | 91x |
2019 | To bylo tvé jméno. 01 |
2020 | To bylo tvé jméno. 03 |
2019 | To bylo tvé jméno. 02 |
Perfektní třídílná romantika, film je ještě o fous lepší.
Kimi no na wa, Toho Animation, 2016