To je celá Aisling přehled

To je celá Aisling
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414664/bmid_to-je-cela-aisling-FqZ-414664.jpg 3 42 42

Osmadvacetiletá Aisling žije se svými rodiči v malé irské vesnici, odkud každé ráno dojíždí za svou nudnou kancelářskou prací do Dublinu. Její život je jeden velký stereotyp – od sobotního piva s nejlepší kamarádkou po přesně dvě noci týdně strávené u přítele Johna. Aisling dokonce nikdy neztratila telefon! Jenomže roky letí a Aisling chce víc. Touží po prstenu s diamantem a chce konečně opustit rodné hnízdo. Jenomže v životě potrhlé a sarkastické Aisling nejde nikdy nic podle plánu…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)

Oh My God, What a Complete Aisling, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To je celá Aisling. Přihlašte se a napište ho.

Lenny33
20.07.2023 3 z 5

Je to zajímavé čtení. Kniha mi ležela v knihovně několik let a zrovna dneska jsem měla chuť na nějaká lehčí čtení, tak jsem po ní sáhla. Už dlouho se mi u žádné knihy tak často neměnil názor na ni.
Na začátku jsem byla doslova znechucená. Nelíbil se mi styl psaní, popisování naprostých nesmyslů a celkově to jaký povrchní život hlavní hrdinka vedla ("Jaký smysl má jezdit na dovolenou, pokud aspoň tři lidé neokomentují, jaké máte krásné opálení?" - Jako vážně? A těchto "mouder" je kniha plná.).
Postupně jsem si buď zvykla nebo se to zlepšilo. Ovšem přiznávám, že jsem v knize hodně přeskakovala, hlavně (pro mě) nesmyslné popisy toho co kdy kde s kým a v čem, což se týkalo prakticky každé postavy, která se v příběhu jen mihla.
Překvapily mě v knize závažnější témata jako nemoc, potraty, ... Konec mi naopak přišel takový uspěchaný.
Ale když to shrnu, tak to nebylo zas tak strašné, jak jsem si myslela na začátku. Ale asi si časem ani nevzpomenu, že jsem něco takového četla a o čem kniha vůbec byla. 2,5*

Helen.Kuc
19.06.2023

Totální hrůza. Oddechovky mám ráda, ale za tohle bych vydavatele normálně zfackovala. Úmyslné natahování příběhu, spousta keců naprosto o ničem. Obrovské zklamání. Preferovala bych méně knih na trhu - za to o vyšší kvalitě.

Sidonia
23.01.2022 2 z 5

Docela dobře se to četlo. Jednoduché, normální, ale příjemné a realistické. Zajímalo mě to proto, že to bylo z Irska, z Dublinu i z vesnice poblíž. Aisling mi byla sympatická, i její rodina byla fajn. Kniha sice bez napětí, bez tajemství, ale já mám tento druh literatury ráda.

Knižní novinky (33. týden)

11.08.2019

Kniha To je celá Aisling v seznamech