Okouzlující přehled
Cecily von Ziegesar
Oblíbená postava z románové řady Gossip Girl, Jenny Humphreyová, odchází po prázdninách z dívčí školy Constance Billard na elitní internátní školu Waverly Academy. V horském městečku bude studovat společně s dětmi z bohatých rodin, které nikdy nedovolí, aby čas pracoval proti nim. Každou minutu si dokážou užít a Jenny jim tradice rozhodně měnit nehodlá.Je pevně odhodlána nechat svou minulost dřímat na Manhattanu. A tak má Jenny na Waverly v plánu hlavně vybudovat si zbrusu novou pověst. Touží stát se někým lepším. Touží stát se bohyní – vždyť je přece holka z města, která se vyzná! – a najít kluka, který ji bude patřičně uctívat. Krásný sen se jí ale po příjezdu začne poněkud komplikovat, protože její sebestředné spolubydlící, Callie Vernonová a Brett Messerschmidtová, jí v proměně rozhodně pomáhat nehodlají. Jsou totiž ochotny přičinit se v čemkoli. Ale jen tehdy, pokud z toho něco kouká hlavně pro ně.Krásní kluci, nové intriky, šťavnaté pomluvy. Sečteno a podtrženo, Jenny čeká více potíží, než měla dosud. Ale pokud se má nechat přistihnout s klukem a očišťovat se před disciplinární komisí, Jenny to udělá – udělá totiž i víc, pokud se pak o ní bude říkat… to je ona... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
The It Girl, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okouzlující. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha mě nadchla! Přečetla jsem ji asi mezi třemi dny. A běžela si koupit pokračování. Série To je ona, se mi líbí více než seriál Gossip Girl. Asi protože mam Jenny nejraději, jen mě trochu mrzí, že v knížce je malířka.. (v seriálu modni návrhářka, ale nevadí..)
Kniha Okouzlující v seznamech
2006 | Líbej mě |
2006 | Ty víš, že mě miluješ |
2011 | Kdo jiný než ty |
2006 | Nechci víc než všechno |
2007 | Chci jedině tebe |
Kniha Okouzlující je skvělá.Osobně se mi více líbí série To je on, než Gossip girl. Kniha se dobře čte a je velmi zajímavá. Velice doporučuji