To mi zaplatíš přehled

To mi zaplatíš
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365467/bmid_to-mi-zaplatis-BOs-365467.jpg 4 146 146

Měl to být takový kanadský žertík, jaké k letním táborům patří. Vedoucí dívčího oddílu Monica O'Nealová celou dobu všem lezla na nervy, a tak se ji teď ostatní rozhodnou trochu vystrašit. Nic se jí nestane, jen se pořádně vyleká. Vždyť co by se mohlo zkazit? Bohužel všechno. O dvacet let později vyšetřuje detektiv Lucas Dalton nález lidských ostatků na pozemku bývalého tábora. Lucas to místo dobře zná – jeho otec tábor vedl a Lucas tam pracoval onoho osudného léta, kdy beze stopy zmizely dvě dívky. Jedna se podle všeobecného mínění stala obětí uprchlého zločince, druhá se utopila. Lucas ví, že by měl případ s takovou mírou osobní zainteresovanosti odmítnout. Vždyť už teď je jeho kariéra v ohrožení. Ale možná nastal čas, aby konečně někdo odhalil, jak to tehdy všechno bylo. Do místa konání tábora přijíždějí další bývalé vedoucí, aby se společně pokusily poskládat události osudové noci. Každá z nich něco ví. Každá z nich slíbila, že si to nechá pro sebe. Nyní se rozhodnou tento dávný slib porušit. Jakmile se ale do toho pustí, přijde všem vzkaz s jednoduchým výhrůžným sdělením: To mi zaplatíš. A pak se začne znovu vraždit.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

You Will Pay , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To mi zaplatíš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (54)

Kira747
09.03.2024 4 z 5

Jak ja jsem rada za ten konec!! Skvelej pribeh, pekne napsany, par postav teda prisernych...docela dost nez par, haha. S autorkou se doufam setkam casteji.

postrach
01.04.2023 3 z 5

Čtena jako e-kniha.Průměr.Kniha se zbytečně táhla.Komentáře od allfonsa a SilvieSisinka jsou trefné.Musela jsem se nutit.


BlueTer
30.07.2022 4 z 5

(SPOILER) Mě se kniha líbila. Samozřejmě jsou zde hluchá místa, jako třeba, že někdo přežije pád ze skály, vydrží ve vodě a pak má tolik energie, že si najde šaty a uteče nebo třeba že všichni spí s každým, ale každý maličký detail se tady počítá a je nakonec důležitý. Zpočátku pro mě byl problém se orientovat v postavách a čase, ale když jsem dávala opravdu pozor, všechno mi to začalo dávat smysl. Pohled všech postav je důležitý, protože dávají dohromady celý příběh. Jednu vraždu jsem věděla a tu druhou jsem tušila. Posledních 100 stran byla naprostá pecka. Myslím si, že největší problém této knihy je, že veškerá akce se odehrává v posledních 200 stranách a tech prvních 200 jsou prostě obkecávačky, co nás mají navést na stopu. Pro mě příjemné a nakonec i velmi překvapivé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Nakladatelství Domino ediční plán na první pololetí 2018

08.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha To mi zaplatíš v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených202x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce205x
v Chystám se číst124x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech4x