Černá luna přehled
František Kotleta (p)
Tobiášův řád série
< 2. díl
Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolností je Lilith vaše první holka. A Lucifer váš otec. František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá luna. Přihlašte se a napište ho.
Super jízda. Četla jsem to trochu déle, protože povodně, zima, nemoc :( takže jsem neměla tolik času, ale pecka. Chyběla mi děvčata z prvního dílu. A mám pocit, že toto také není poslední díl, páč ten konec...
hodně mě bavil první díl, druhý je snad ještě lepší. jen bych malinko ubral těch laciných vtipů .... občas je to trošku stereotypní :)
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
10.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (34. týden)
28.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (beletrie, 33. týden)
22.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Potřebuji tvoje šaty, tvoje boty a tvoji motorku. A k tomu ideálně adresu Johna Connora.“
„Tvůj ksicht je vyrážka a tvoje existence urážka lidstva.“
„Platan nepije ani Satan.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Černá luna v seznamech
2016 | Spad |
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
Úvod vo väznici je černejší, než čierny a tak to mám rád. A nejde len o bájne beštie, či tajomné znaky, ktorými je posiate telo korpulentnej chovankyne. Konkrétne vykreslenie brutality niektorých bacharov a malá exkurzia do ich (bez)charakterov boli to, čo ma uchvátilo už v začiatku.
Samozrejme, Kotleta vie, ako udržať pozornosť a zmena lokalít pokračovaniu skvelej Smečky prospela. Miestami mi dokonca pripomína rodisko Pazuzu z inak slabého sequelu filmového Exorcistu. V dobrom.
Mytológia je vystavaná umne a príbeh dostatočne nosný, hoci záver necháva niektoré otázky otvorené a nabáda k pokračovaniu (prosím!).
Zostáva len dodať, že hranice inšpirácie Kotletu Kulhánkom a mňa Kotletom sa čoraz viac stierajú a je príjemné vidieť, že dokážeme ísť vlastnou cestou a vlastným štýlom.
O štvrť hviezdičky sa mi ale napriek všetkým plusom páčila viac Smečka.
Prahu mám proste rád.