Tohle může všechno změnit přehled
Jill Mansell
Nový román autorky bestsellerů Jill Manselové je plný pohody. Fanoušci Katie Ffordové a Lucy Diamond, nenechte si jej ujít! Kdyby Essie ten dopis, nikdy nenapsala, žila by stále v řádném, trochu nudném vztahu s Paulem v jeho takřka dokonalém venkovském domku. Možná by už dokonce plánovali svatbu Na druhou stranu, kdyby se z dopisu popisujícího její skutečné pocity nestala omylem internetová senzace, nepřestěhovala by se do mezonetového bytu v centru města. Nikdy by nepotkala Conora. Nebo nepoznala Lucase. A už vůbec by se nezamilovala do někoho, do koho je mnohem lepší se nezamilovávat.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , RedOriginální název:
This Could Change Everything, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tohle může všechno změnit. Přihlašte se a napište ho.
Příběh je plný laskavosti a krásných klišé. Jestli potřebujete něco pěkného, nezištného, tak určitě doporučuji.
Milá, vtipná, romantická knížka, plná zajímavých náhod a osudů. A ve své knihovně jsem ji měla "zahozenou" a nepřečtenou zhruba šest let! Tohle není můj obvyklý žánr, takže mě kniha dost překvapila. Čekala jsem spíš něco průměrného, ale nejenže se kniha četla sama, byla dojemná, nejednou jsem měla slzy na krajíčku, vtipná, někdy i smutná, ale také obsahovala lehčí zvraty, někdy byla lehce předvídatelná, jindy ale ne. Postavy byly skvělé a zamilovala jsem si každou z nich. Myšlenka určitě skvělá - v podstatě "všechno zlé, pro něco dobré". Moc se mi to líbilo!
Pokud tedy chcete něco oddechového, ale zároveň milého a dojemného, moc doporučuji!
Knižní novinky (31. týden)
25.07.2020
Kniha Tohle může všechno změnit v seznamech
2018 | Ty a já, navždy |
2020 | Tohle může všechno změnit |