Tohle není žádná lovestory přehled

Tohle není žádná lovestory https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475041/bmid_tohle-neni-zadna-lovestory-Xkp-475041.jpg 3 89 89

Maggie Gardinerová není dost dobrá. Vypila na pracovní konferenci šest sklenic vína, vzbudila se špinavá od kari a omylem se sestěhovala s nudným klukem, který měl být jen povyražením na jednu noc. Něco se musí změnit. Zdá se, že všichni dvacetiletí influenceři z Instagramu vědí, co mají dělat se svým životem. A tak se Maggie rozhodne napsat si seznam. Jakmile všechno splní, stane se nejlepší verzí sebe sama. Stane se tím, kým chce být. Nebo ne? 1. Staň se vegankou. Té holce z Twitteru to prospělo. 2. Vyzkoušej jógu – ta ženská, kterou z nenávisti sleduješ, na ni přísahala 3. Začni meditovat – něco na tom určitě bude… 4. Přestaň kouřit. Už není rok 1999. Tohle není žádná lovestory je knihou pro každého, kdo si někdy přál být dokonalý. Pro kohokoliv, kdo má pocit, že selhal. A není to milostný příběh, je ze života. A navíc je k popukání. Pro fanoušky Holly Bourne a Mhairi McFarlane.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

This is Not a Love Story , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tohle není žádná lovestory. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

adela2230
24.03.2024 3 z 5

První část knihy mi moc nesedla. Hrdinka mi přijde přehnaná, jedná neúměrně věku. Ačkoliv se člověk ve spoustě věcech může najít, tady tím, že je to všechno najednou je toho moc. Druhá půlka byla lepší, hrdinka začala více "přemýšlet" a tím pádem kniha začala být zajímavá.

monika0181
13.02.2024 1 z 5

Tak po dlouhé době jsem nedočetla.
Hrdinka mi totálně nesedla. Jsou tu komentáře, že jste se nasmáli. Já opravdu ne. Maggie mi přišla trapná, nedospělá, nezodpovědná, primitivní.
Opravdu jsem se snažila, dala jsem skoro polovinu knihy, ale víc ne. Nebyl žádný progres v jejím vývoji.
Radši sáhnu po jiné knize.


KerrKnock
18.12.2023 5 z 5

Ze začátku jsem měla pocit, že hlavní hrdinku zabiju, absolutně jsem nechápala její rozhodnutí a fakt jsem si myslela, že knihu zaklapnu jen kvůli charakteru postavy. Ale natolik mě to vtáhlo, že jsem knihu přečetla během dvou večerů a vlastně se mi moc líbila. Mělo to spád, četlo se to velmi dobře, měla jsem pocit, jako by mi kamarádka vyprávěla, co se jí děje v životě. A koneckonců - ne vždy se musím ztotožnit s hlavní hrdinkou. Knížka mě pobavila, smála jsem se kolikrát nahlas, za mě moc fajn čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (31. týden)

01.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tohle není žádná lovestory v seznamech

v Přečtených112x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Knihotéce184x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

ženy humor pro ženy hledání smyslu života ze života osudy žen ironie

Autorovy knížky

2021  67%Tohle není žádná lovestory