TOKENIZACE: Jak získat a chytře využít kapitál od investorů na blockchainu přehled

TOKENIZACE: Jak získat a chytře využít kapitál od investorů na blockchainu
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403045/bmid_tokenizace-jak-ziskat-a-chytre-vyuz-W8p-403045.PNG 3 2 2

Chcete-li akcelerovat své podnikání, pak je tato kniha právě pro vás. Pomůže vám odpovědět na nejčastější otázky o krypto oboru a to, jestli můžete kryptoměny využít pro své podnikání, jaké jsou jejich výhody nebo na co si dát pozor. Tokenizace je dnes zcela na začátku. Je to jako v dobách, kdy stál bitcoin jeden dolar. Nezmeškejte jedinečnou příležitost využít tyto informace pro sebe.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize TOKENIZACE: Jak získat a chytře využít kapitál od investorů na blockchainu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

branson
04.01.2021 5 z 5

Zajímavá kniha která otevře doslova oči tomu, co zatím není zcela zjevně vidět a přitom už se kolem nás děje, v této prazvláštní době o to více. Nezabývá se primárně pojmy jako je blockchain a kryptotechnologie, spíše krásně ukazuje možnosti, které na těchto nových (ikdyž ne už tak nových jak by se mohlo na první pohled zdát) technologiích lze stavět a uvádět v život. Je to budoucnost současnosti a kdo má cit a vnitřní intuici, ten pochopí velmi rychle a doslova mu "docvaknou" souvislosti a logika celého díla. Ten kdo myslí více racionálně, ke stejnému výsledku dojde jinou cestou, což je také naprosto v souladu. Ikdyž je tokenizace zcela nový pojem, svou podstatou vystihuje možnosti a způsoby ekonomického fungování již od doby co existuje samo lidstvo. Doporučuji přečíst všem, kteří vidí obrovské změny kolem nás právě v této době a věří v ještě větší akceleraci nových technologií, což je naprosto nevyhnutelný fakt který UŽ se děje.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha TOKENIZACE: Jak získat a chytře využít kapitál od investorů na blockchainu v seznamech

v Přečtených2x

Autorovy knížky

Richard Watzke
česká, 1971
2018  50%TOKENIZACE: Jak získat a chytře využít kapitál od investorů na blockchainu