Tokijský ghúl 6 přehled

Tokijský ghúl 6
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356820/bmid_tokijsky-ghul-6-AGz-356820.jpg 4 173 173

Tokijský ghúl série

V 11. okrsku vládne klan ghúlů zvaný Aogiri, jehož členové mají na Kanekiho z nějakého důvodu spadeno. Jejich setkání tedy zřejmě neproběhne dvakrát hladce a zdá se, že ani Tóka tentokrát nezvládne zachovat chladnou hlavu. Ke klanu Aogiri totiž patří i jeden její dobrý známý...

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew

東京喰種トーキョーグール 6 (Tokyo Guru 6), 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokijský ghúl 6. Přihlašte se a napište ho.

Kopta
29.12.2021 3 z 5

Tvůrce začíná v tom mít trochu guláš. Pěkně pikantní. Poté, co se celý jeden sešit zabýval jednou vedlejší postavou, tak nyní máme nový, ve kterém se skoro vůbec zase nerozvíjí linka s policí a nikoho to moc nezajímá, kdežto místo toho se nám zde tvoří nová záporácká organizace a s ní asi dalších dvacet postav, což je v celku dost otravné. Stále je to čtivé a zajímavé, což je asi jediné, co mě tak drží, ale začíná to být někdy osinové.

katallinka
29.11.2021 4 z 5

Zase super díl, pouze linka s inspektory byla dost zvláštní…

Vjeerus
26.07.2021 5 z 5

Už podle rekapitulace na začátku knihy jsem nabyla dojmu, že se jedná o jakýsi úvod k dalšímu strhujícímu ději. A opravdu. To, co se v tomto díle odehrává mi doslova vyrazilo dech.
Velmi oceňuji vysvětlení ohledně ghúlých drápů. Dále mě mrazí, jak autor dokázal ze zdánlivě bezvýznamné osoby (kterou hned v prvním svazku nechá umřít) udělat tak důležitý prvek, který spustil všechno dění a stále se na ní nabalují nové a nové zvraty.
Tento svazek je opravdu nabitý napětím až k prasknutí a nezbývá nic jiného, než si přečíst další díl, protože život Kanekiho se opravdu hodně zkomplikoval.

Kniha Tokijský ghúl 6 v seznamech

manga