Tokijský ghúl 6 přehled
Sui Išida (p)
Tokijský ghúl série
V 11. okrsku vládne klan ghúlů zvaný Aogiri, jehož členové mají na Kanekiho z nějakého důvodu spadeno. Jejich setkání tedy zřejmě neproběhne dvakrát hladce a zdá se, že ani Tóka tentokrát nezvládne zachovat chladnou hlavu. Ke klanu Aogiri totiž patří i jeden její dobrý známý...
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2017 , CrewOriginální název:
東京喰種トーキョーグール 6 (Tokyo Guru 6), 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokijský ghúl 6. Přihlašte se a napište ho.
Už podle rekapitulace na začátku knihy jsem nabyla dojmu, že se jedná o jakýsi úvod k dalšímu strhujícímu ději. A opravdu. To, co se v tomto díle odehrává mi doslova vyrazilo dech.
Velmi oceňuji vysvětlení ohledně ghúlých drápů. Dále mě mrazí, jak autor dokázal ze zdánlivě bezvýznamné osoby (kterou hned v prvním svazku nechá umřít) udělat tak důležitý prvek, který spustil všechno dění a stále se na ní nabalují nové a nové zvraty.
Tento svazek je opravdu nabitý napětím až k prasknutí a nezbývá nic jiného, než si přečíst další díl, protože život Kanekiho se opravdu hodně zkomplikoval.
Kniha Tokijský ghúl 6 v seznamech
2016 | Tokijský ghúl 1 |
2016 | Tokijský ghúl 2 |
2017 | Tokijský ghúl 3 |
2017 | Tokijský ghúl 5 |
2019 | Tokijský ghúl:re 1 |
Tvůrce začíná v tom mít trochu guláš. Pěkně pikantní. Poté, co se celý jeden sešit zabýval jednou vedlejší postavou, tak nyní máme nový, ve kterém se skoro vůbec zase nerozvíjí linka s policí a nikoho to moc nezajímá, kdežto místo toho se nám zde tvoří nová záporácká organizace a s ní asi dalších dvacet postav, což je v celku dost otravné. Stále je to čtivé a zajímavé, což je asi jediné, co mě tak drží, ale začíná to být někdy osinové.