Tokyo Story přehled

Tokyo Story
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417611/bmid_tokyo-story-nGC-417611.jpg 4 77 77

Alice Wernerová cestuje z Prahy do Japonska s jediným cílem – najít někoho, kdo byl v jejím životě důležitý. Muže, s nímž se seznámila v Praze a do kterého je i po dvou letech stále beznadějně zamilovaná. Jenže najít jednoho člověka v mnohamilionovém Tokiu, když má k dispozici jen křestní jméno, starou fotografii a nedokonalou znalost japonštiny, se jeví být víc než nemožné. Nic ji ale nemůže od jejího úmyslu odradit. Její zběsilé pátrání získá zcela nový směr, když jí do cesty vstoupí nečekaný pomocník. Japonský mladík, který se vrací po studiích v Americe za svou rodinou na Hokkaidó, aby se oženil a převzal otcovu firmu. Ten ji nazývá praštěnou cizinkou. Myslí si o ní, že je šílená a zoufalá. Ale udělá cokoliv, aby byla šťastná. Najde Alice lásku svého života? A může si být jistá, že je to skutečně pravá láska?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tokyo Story. Přihlašte se a napište ho.

Gugu
30.06.2024 3 z 5

Taková oddechovka, nic zásadního, ale jako doplněk náročnější literatury, proč ne. Za mě průměr.

veriszv
20.08.2022 4 z 5

Nenáročný příběh, předvídatelný a téměř na jeden zátah. Ale takhle milou jednohubku jsem opravdu potřebovala. Pokud hledáte něco u čeho vypnete a bude vám hezky, tak Tokyo Story by vám mohlo padnout do nálady stejně jako mně. A pokud vás navíc baví Japonsko, tady můžete nasát zase trochu jeho atmosféry.

Karolbookworld
12.03.2022 4 z 5

Tokyo story je kniha , po které sáhnete po těžkém dnu , je to knoha která vám zlepší náladu a přenese na vás atmosméru rušného Tokya .
Věřím , že stejně jako mě vám vykouzlí úsměv na tváři a zlepší vám aspoň jedno odpoledne . Není to kniha nabytá neuvěřitelnou akcí , která by vás napětím nenechala spát, ale to myslím ani nikdo nečeká. Mě zedla náladu a hlavně autorka má moc krásný styl psaní , který se pohodlně čte a vykreslí vám nádherně příběh.
Co se týče postav , tak ty mi také sedly a tak mi nezbývá nic jiného , než ji dát zasloužené 4*

Kniha Tokyo Story v seznamech

Japonsko