Tollrander: Klenot zakletého čaroděje přehled

Tollrander: Klenot zakletého čaroděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17782/tollrander-klenot-zakleteho-carodeje-17782.jpg 4 43 43

Mezi syny ledového boha vypukla bratrovražedná válka. Zasněžené pláně severu se zachvěly pod nohama znepřátelených armád, temná noc se rozezněla zvoněním oceli… …a v podzemní městě Thormarenu mezitím ožila nepředstavitelná hrůza. Kdo se všemu tomuto strachu postaví tváří v tvář, s mečem v ruce? Kdo bude tím statečným bojovníkem? Další dobrodružství ze světa plného magie a nelítostných bojů meče proti meči, volně navazující na příběh Olgerd ze Scallbornu: Meč z Thormarenu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tollrander: Klenot zakletého čaroděje. Přihlašte se a napište ho.

špulo
31.01.2024 4 z 5

Raný Ďuri. Oddychovka ako bič, len ešte bez toho správneho červenákovskeho švihnutia a plesknutia po zadných lícach. Škoda veru, že sme sa nedostali k vydaniu ďalších dielov. Bolo by to parádne gviltypléžr. Už len tie názvy v pláne hovoria samé za seba:
Amulet stříbrného draka
Noc ohnivých mečů
Hrobka netvora temnot
Stín okřídleného hada
Ostrov měsíčních bojovníků

No neznie to krásne a nonšalantne? ;)))

Dédečko75
20.09.2020 5 z 5

Super fantasy

OlafSveinsson
13.05.2019 3 z 5

Když jsem vytáhl tuhle knihu z knihovny, došlo mi, že jsem hrozně dlouho nečetl klasickou conanovskou fantasy. Vzhledem k datu vydání jsem neměl žádné velké očekávání a to bylo moc dobře. Děj ubíhá ve zběsilém tempu, ale spousta věcí se děje jakoby náhodou a je hrozně znát autorova nevyzrálost, i když už je poznat jeho styl, který dopiloval v pozdějších knihách. Navíc se na pár stránkách do nás snaží nasypat co nejvíce ras a druhů bestií, která jeho fantazie vymyslela. Ale ruku na srdce, kdo z nás, kdo se snažil napsat něco vlastního, tohle neudělal :D Každopádně jsem rád, kam se od téhle tvorby Ďuro posunul.

Kniha Tollrander: Klenot zakletého čaroděje v seznamech